Ochi incredibili de frumoşi cu 4 trucuri simple

1 73768 original jpg jpeg

De fiecare dată când ai o privire odihnită, frumoasă, te simţi bine şi încrezătoare. Nici nu mai ai nevoie de cuvinte, reuşind să transmiţi foarte multe celor din jurul tău doar prin intermediul ochilor. Aşadar, trebuie să scapi de obiceiurile care îi fac să pară obosiţi. Cum?

Fă-ţi somnul de frumuseţe

Este bine ştiut faptul că lipsa de odihnă se vede întâi pe chip,însă dacă dormi atât cât ar trebui vei reuşi să scapi de cearcăneşi de pungile de sub ochi. Ia exemplul copiilor în cazul orelor de somn,care se odihnesc şi în timpul zilei. De ce să dai banii pe creme scumpe dacă poţi apela la o soluţie atât de la îndemână? Şi în plus,ştiai că somnul stimulează producţia de colagen şi ajută la repararea ţesuturilor şi a celulelor?

Spune adio ochilor umflaţi

Cheia către ochi minunaţi constă în a avea grijă de ei,zilnic. Dacă sunt umflaţi,pot părea mai mici decât sunt în realitate. Ca să scapi de pungile inestetice,include aceste obiceiuri:dormi suficient,spală-ţi faţa cu apă rece cât de des poţi,consumă mai puţină sare,fă mişcare,pune-ţi pe ochi pliculeţe de ceai folosite-tanina prezentă în ceai netezeşte pielea.

Camuflează cearcănele

Folosirea unui corector te va ajuta să acoperi petele negrede sub ochi,cu alte cuvinte,oamenii nu vor mai fi distraşi de ele atunci când te vor privi. Aşa că acest pas este destul de important. Asigură-te că foloseşti o nuanţă mai deschisă decât cea a fondului tău de ten,ca să obţii un efect de lifting şi să dai luminozitate feţei. Poţi folosi corectorul chiar şi pe coşuri,le vor estompa vizual.

Curbează-ţi genele

Ondulatorul de gene înseamnă pentru femei ce înseamnă maşinile sport pentru bărbaţi. Pentru ochi mai mari,asigură-te că treci toate genele prin ondulator,încă de la baza lor. Aplicarea rimelului reprezintă cel mai la îndemână gest pentru a scoate în evidenţă ochii,însă folosit după ce ţi-ai ondulat genele,aceştia vor părea mai mari şi mai expresivi.Recente

kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg