Oprah Winfrey, jignită la televizor: „De ce ești atât de grasă?‟

Oprah Winfrey (70 de ani) a povestit recent cum a fost pusă într-o ipostază jenantă în timpul unei apariții televizate. Complexată de greutatea ei, Oprah a fost întrebată: „De ce ești atât de grasă?‟. 

image

De-a lungul vieții sale, jurnalista Oprah Winfrey s-a confruntat cu fluctuații de greutate, iar de fiecare dată când a încercat programe de exerciții fizice și diete, ea a ales să împărtășească experiențele ei cu publicul, inclusiv când a obținut rezultatele dorite sau când planurile sale au eșuat. 

Citește și acest articol: Oprah Winfrey are o nouă siluetă. Cum a reușit să slăbească de data aceasta 

Acum, Oprah Winfrey a dezvăluit că a fost pusă într-o ipostază jenantă în timpul unei apariții televizate după ce o prezentatoare TV i-a spus că este „grasă‟. 

Oprah Winfrey: „Pur și simplu, îmi plac chipsurile‟

Invitată recent într-un podcast, Oprah Winfrey a spus că au existat multe momente când a crezut că greutatea i-a pus piedici în carieră. Inclusiv în anul 1985, când spera să obțină un rol în celebrul film „The Color Purple‟. Pe atunci, ea a fost invitată de Joan Rivers în emisiunea „Tonight Show‟ să discute despre cariera ei actoricească, însă discuția s-a îndreptat în jurul greutății sale:

„Joan Rivers s-a întors către mine și m-a întrebat: «de ce ești atât de grasă?»‟, a povestit Oprah Winfrey. „Acest lucru se întâmpla la Televiziunea Națională. Nu știam cum să gestionez situația și i-am spus: «Oh, pur și simplu, îmi plac chipsurile, Joan.»‟ 

Oprah și-a continuat povestea spunând că Joan Rivers, care a murit în anul 2014, i-a spus ferm: „Să-ți fie rușine. Trebuie să slăbești 7 kilograme!‟. 

La vremea aceea, Oprah Winfrey a fost de acord cu gazda emisiunii, așa că și-a propus să slăbească cele 7 kilograme, așa cum Joan Rivers a îndemnat-o, dar nu a reușit: 

„Mi s-a spus la Televiziunea Națională. Iar eu credeam că trebuie să accept. Să accept pentru că ar trebui să-mi fie rușine. Desigur, nu am slăbit cele 7 kilograme. Am mâncat până când m-am mai îngrășat încă 5.‟, a povestit ea. 

În cele din urmă, când renunțase să mai spere la apariția în filmul „The Color Purple‟, ea a fost sunată de producător și a aflat că a primit rolul Sofiei, care, de altfel, i-a adus și o nominalizare la Premiul Oscar: „Aceasta a devenit cea mai mare lecție a vieții mele. Să fac tot ce pot, să muncesc cât pot de mult‟, a spus Oprah. 

Sursă foto: Shutterstock  Recente

POZA png
Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg