Oprah Winfrey, jignită la televizor: „De ce ești atât de grasă?‟

Oprah Winfrey (70 de ani) a povestit recent cum a fost pusă într-o ipostază jenantă în timpul unei apariții televizate. Complexată de greutatea ei, Oprah a fost întrebată: „De ce ești atât de grasă?‟. 

image

De-a lungul vieții sale, jurnalista Oprah Winfrey s-a confruntat cu fluctuații de greutate, iar de fiecare dată când a încercat programe de exerciții fizice și diete, ea a ales să împărtășească experiențele ei cu publicul, inclusiv când a obținut rezultatele dorite sau când planurile sale au eșuat. 

Citește și acest articol: Oprah Winfrey are o nouă siluetă. Cum a reușit să slăbească de data aceasta 

Acum, Oprah Winfrey a dezvăluit că a fost pusă într-o ipostază jenantă în timpul unei apariții televizate după ce o prezentatoare TV i-a spus că este „grasă‟. 

Oprah Winfrey: „Pur și simplu, îmi plac chipsurile‟

Invitată recent într-un podcast, Oprah Winfrey a spus că au existat multe momente când a crezut că greutatea i-a pus piedici în carieră. Inclusiv în anul 1985, când spera să obțină un rol în celebrul film „The Color Purple‟. Pe atunci, ea a fost invitată de Joan Rivers în emisiunea „Tonight Show‟ să discute despre cariera ei actoricească, însă discuția s-a îndreptat în jurul greutății sale:

„Joan Rivers s-a întors către mine și m-a întrebat: «de ce ești atât de grasă?»‟, a povestit Oprah Winfrey. „Acest lucru se întâmpla la Televiziunea Națională. Nu știam cum să gestionez situația și i-am spus: «Oh, pur și simplu, îmi plac chipsurile, Joan.»‟ 

Oprah și-a continuat povestea spunând că Joan Rivers, care a murit în anul 2014, i-a spus ferm: „Să-ți fie rușine. Trebuie să slăbești 7 kilograme!‟. 

La vremea aceea, Oprah Winfrey a fost de acord cu gazda emisiunii, așa că și-a propus să slăbească cele 7 kilograme, așa cum Joan Rivers a îndemnat-o, dar nu a reușit: 

„Mi s-a spus la Televiziunea Națională. Iar eu credeam că trebuie să accept. Să accept pentru că ar trebui să-mi fie rușine. Desigur, nu am slăbit cele 7 kilograme. Am mâncat până când m-am mai îngrășat încă 5.‟, a povestit ea. 

În cele din urmă, când renunțase să mai spere la apariția în filmul „The Color Purple‟, ea a fost sunată de producător și a aflat că a primit rolul Sofiei, care, de altfel, i-a adus și o nominalizare la Premiul Oscar: „Aceasta a devenit cea mai mare lecție a vieții mele. Să fac tot ce pot, să muncesc cât pot de mult‟, a spus Oprah. 

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

Julia Roberts, Emma Roberts jpeg
Zodii greu de impresionat jpg
Menstruatie jpg
WhatsApp Image 2024 07 01 at 1 27 39 PM jpeg
Corina Caragea jpg
Ecran Stradal 960x576x2 mp4 thumbnail png
Horoscopul calatoriilor 2024  Sursa foto shutterstock 1941596062 jpg
camasa jpg
Chris Martin si Gwyneth Paltrow jpeg
SSS05834 mod jpg
Tom Cruise, Suri Cruise  jpeg
Allan   CEO Saga jpg
Afiș Gala O, mio babbino caro, Puccini jpg
STUDENT DE 10 by UNTOLD & Neversea jpg
Beach Please bilete GA jpeg
Alergii  jpg
Fiica Christinei Applegate suferă de o boală rară jpg
Vedete  jpg
Otilia jpeg