«Opriţi avionul, VIP arestat la sol!»

1 52042 original jpg jpeg

Nimeni nu este mai presus de lege! Vedetele de mai jos ar strâmba din nas la auzul acestei afirmaţii. Şi n-au făcut doar atât, dovadă că fiecare dintre ele a fost oaspete obişnuiţi al secţiilor de poliţie „aeriene“.

Naomi Campbell-Fiţe de clasa întâ

Nicio discuţie despre dive nu ar fi completă fără menţiunea numelui ei. Topmodelul cu pielea de abanos îşi plesneşte des personalul,îşi foloseşte telefonul mobil pe post de armă albă,iar invectivele şi furia necontrolată dau „culoare” firii sale... sociabile. Totul a culminat cu criza de nervi pe care a făcut-o în mijlocul salonului British Airways de clasa întâi,de pe aeroportul Heathrow din Londra. Sărmanii angajaţi o anunţaseră că bagajul ei urma să fie niţeluş întârziat. Atât i-a trebuit vedetei! Naomi a scuipat stewardesele,a zgâriat ofiţerii de securitate,dar a fost calmată după gratii.

Paul McCartney-Punguţa cu surprize

simeon stalpnicul png

Rockerii sunt puşi pe fapte mari şi la 10.000 de metri altitudine. Legendarul membru al trupei The Beatles nu face excepţie,deşi comportamentul lui supus,odată prins de autorităţi cu ocaua mică,e de lăudat. Printre episoadele de acest gen,o îmbarcare în avion,în Tokyo,acum câţiva ani. Grăbit să împacheteze,pesemne că muzicianul a uitat de pacheţelul de aproximativ 220 de grame de marijuana din bagaj. Poliţiştii n-au uitat totuşi să-i împrospăteze memoria,cu o şedere scurtă la „mititica“. Care a servit şi pe post de dezintoxicare mai ieftină.

Courtney Love-Maniere proaste,arest asigurat

simeon stalpnicul png

Văduva liderului Nirvana,Kurt Cobain,n-ar primi niciodată nota de trecere la purtare dacă ar fi evaluată de personalul unei curse aeriene. Prima oară i-a căşunat pe britanicii de la Virgin Atlantic,în timpul unei curse spre Los Angeles. A repetat experienţa într-un zbor către Australia,când nu i-a convenit cât de repede se mişcă însoţitoarele cu căruciorul de băuturi. Urletele şi apelativele ei jignitoare s-au soldat cu o lună de arest cu posibilitate de eliberare condiţionată. Bonus:Courtney nu va mai zbura niciodată cu compania Qantas!

Snoop Dog,recidivist cu acte în regulă

simeon stalpnicul png

Apare pe lista neagră la mai toate terminalele din lume. Calvin Broadus,pe numele său real,are la activ trei arestări,şi asta numai dacă vorbim despre ultimii ani. Capetele de acuzare? Posesie ilegală de arme,droguri şi o combinaţie între cele două,dublată de rezistenţa la încarcerare.Pare-se că artistul rap are o predilecţie pentru a-şi lua obiecte interzise în bagajul de mână atunci când pleacă de-acasă,dar şi când părăseşte teritoriul britanic – acestea sunt locurile în care a fost prins cu mâţa-n sac de cele mai multe ori!

Medalia de „oroare“i se acordă lui... Alec Baldwin

simeon stalpnicul png

Actorul e un împătimit al integramelor pe mobil,motiv pentru care n-ar lăsa telefonul sau tableta digitală din mână nici atunci când e în avion,iar avionul se pregăteşte de decolare (moment în care,conform protocolului,toate dispozitivele electronice trebuie închise). Iar când o stewardesă nefericită a acţionat totuşi mai vehement în acest sens,cerându-i să se conformeze,Baldwin a găsit de cuviinţă s-o ia la bani mărunţi,ameninţând că va da compania aeriană American Airlines în judecată. Cel care a ieşit şifonat din povestea asta a fost însă tot el. Şi a reuşit să evite încarcerarea,la mustaţă,alegându-se totuşi cu o amendă frumuşică...Recente

Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg