Orlando Bloom nu este un partener perfect. Cu ce obicei o scoate din minţi pe Katty Perry

5 profimedia 0624669380 jpg jpeg

Artista Katy Perry este în culmea fericirii de când a devenit mamă. Iubitul ei, Orlando Bloom, este un partener şi un tată devotat, care îi face toate poftele atât ei, cât şi fiicei lor. Cu toate acestea, potrivit artistei, un singur lucru îi lipseşte actorului pentru a fi partenerul „perfect‟.

Katy Perry şi Orlando Bloom formează unul dintre cele mai frumoase cupluri, din lumea artistică. Relaţia lor a început acum 5 ani, iar în urmă cu 17 luni, cei doi au devenit părinţii unei fetiţe ce poartă numele Daisy Dove. „Daisy este grozavă. Este o combinaţie între mine şi tatăl ei. Noi, cei neînfricaţi. Este uimitor să vezi lumea noastră prin ochii unui copil mic‟, spunea Katy, despre fiica ei, pentru site-ul People.

Când vine vorba de familie, actorul Orlando Bloom este un bărbat care merită să fie admirat, mai ales pentru faptul că este un tată grozav, pentru fiica lui. „Cadoul etern este dragostea unui copil‟, a scris actorul pe Instagram, într-o postare de ziua lui Daisy.

Citeşte şi: Cântăreaţa Katy Perry, despre sarcină şi naşterea în pandemie: „A fost un carusel emoţional”

stanga
dreapta
1 katy perry 03 jpg jpeg
2 katy perry 02 jpg jpeg
3 katy perry 01 jpg jpeg
6 orlando bloom jpg jpeg

Povestea lor pare a fi una desprinsă din filme. O famile fericită care se bucură de fiecare moment alături de copilul lor. Însă, aşa cum, în realitate, în nicio relaţie lucrurile nu stau mereu roz, Katy Perry a mărturisit că Orlando mai are de lucrat până când o să devină partenerul perfect. Actorul are un obicei care o scoate din minţi pe cântăreaţă!

Ce obicei „greşit‟ are Orlando Bloom? 

Într-un interviu, pentru Heart Breakfast, Katy Perry i-a mărturisit Amandei Holden, care este cea mai mare supărare a sa, în ceea ce îl priveşte pe logodnicul ei.

„Îi place să folosească aţă dentară, ceea ce este foarte bine, pentru că unii parteneri nu o fac. Dar el…lasă aţa dentară peste tot. Pe partea mea de pat, în maşină, pe masa din bucătărie…Eu am ajuns ceva de genul: Există pubele peste tot!‟, a spus artista, stânjenită. Gazda emisiunii i-a sugerat artistei că ar trebui să îl educe şi să îl antreneze pe actor, iar Katy a răspuns, cu tristeţe: „Am făcut tot ce am putut…‟.

Citeşte şi: Vedete care au avut relaţii intime cu alte femei. „Când suntem tineri, ne dorim să încercăm tot”

În ciuda acestui obicei, Katy Perry şi Orlando Bloom se înţeleg de minune. „I-am dat un copil, care este cel mai mare cadou‟, a punctat artista.

3 katy perry 01 jpg jpeg

Sursă foto: Instagram, PinterestRecente

Patricia Taylor si Keanu Reeves   shutterstock 95848498   crop png
Vedete jpg
eurovision shutterstock 2148569303 jpg
Chris Rock shutterstock 68551117 jpg
pizza miros shutterstock 1160070121 jpg
nunta printesa diana si printul charles jpeg
horoscop shutterstock 1740543341 jpg
shutterstock 1674726580 jpg
01   coperta cf10 page 0001 jpg
hitler shutterstock 754279543 jpg
camilla parker jpeg
Cupluri jpg
6 shirley temple profimedia 0098284926 jpg jpeg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Anne Hathaway jpg
Un manuscris al lui Albert Einstein în care calcula teoria relativităţii a fost vândut la licitaţie pentru o sumă record jpeg
Brad Pitt jpg
mercur retrograd png
1 elon musk jpg jpeg
Salma Hayek jpeg