Pamela Anderson, înşelată şi ameninţată de fostul iubit. Şi-a angajat un bodyguard de frica lui

9 shutterstock 733366975 jpg jpeg

Fosta vedetă a serialului american Baywatch i-a adus multe acuzaţii grave fostului ei iubit, Adil Rami. La rândul său, bărbatul a declarat public că poate aduce dovezi care să conteste spusele fostului iepuraş Playboy.

Fotbalistul francez Adil Rami (Foto 6 Galerie), în vârstă de 34 de ani, a negat că ar fi fost violent faţă de Pamela Anderson după ce ea l-a numit „monstrul care ducea o viaţă dublă”. Acesta a explicat, în timpul lansării autobiografiei sale Autopsie, că poate aduce înregistrări şi fotografii ca dovezi, conform Thesun.co.uk.  

„A vrut să mă nimicească. Nu a depus niciodată plângere împotriva mea pentru că nimic din toate astea nu s-a întâmplat vreodată. Nu vreau să mai am nicio legătură cu ea”, a povestit fotbalistul care o acuză pe fosta sa parteneră de minciuni lansate pe reţelele de socializare. 

În vara lui 2019, Pamela Anderson a postat pe contul ei de instagram un mesaj în care spunea că a fost înşelată şi ameninţată de mai multe ori de fotbalist. Acesta a fost şi motivul pentru care actriţa din Baywatch şi-a angajat un bodyguard. Fostul iepuraş Playboy l-a numit „monstru”, „sociopat” şi „narcisist” într-o serie de postări explozive pe Instagram.

La o descriere a unei fotografii, ea a scris că ultimii doi ani au fost o mare minciună. Tot în aceeaşi postare, a adăugat şi linia telefonică naţională pentru victimele violenţei domestice. 

Obişnuiau să facă dragoste de 12 ori pe noapte 

Fotbalistul s-a întâlnit cu Pamela Anderson timp de doi ani până când relaţia lor s-a încheiat în 2019. Fostul star al Baywatch a respins cererea de căsătorie a lui Rami cu un an mai devreme. Potrivit fostului său coechipier Aleksandr Kokorin, Adil i-a povestit acestuia că Pamela Anderson ar fi fost „cea mai bună femeie la pat” din viaţa lui şi că obişnuiau să facă dragoste de 12 ori pe noapte, scrie Mirror.co.uk.  

FOTO Shutterstock/Instagram 



Recente

Tizi Hodson jpg
Pamela Anderson jpg
Leonardo DiCaprio și dublura lui, Roman Burtsev  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Cele mai bune jucătoare de fotbal jpg
Men in Black  foto   Imdb jpg
Acesti nativi au noroc pe 4 octombrie datorita Lunii in Scorpion  Sursa foto shutterstock 2381801813 jpg
Jennifer Aniston  foto   Shutterstock, Instagram jpg
apocalipsa  foto   Shutterstock jpg
frigider  foto   Shutterstock jpg
Helen Hunt  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie  sursa foto   Shutterstock jpg
miri  Shutterstock jpg
Pamela Anderson  sursa foto   Shutterstock jpg
Kris Kristofferson  foto   Shutterstock jpg
FBFxm1l   Imgur png
Pamela Hicks  foto   India Hicks jpg
shutterstock 2455767973 jpg
WhatsApp Image 2024 09 20 at 10 29 02 jpeg
NAFD 1(1) jpg
femeie în vârstă  foto   Shutterstock jpg