Pamela Anderson: „Putin voia să merg la inaugurarea lui şi să-i ofer flori‟. S-a iubit vreodată cu preşedintele rus?

1 fotojet jpg jpeg

Bomba sexy de la Hollywood este cunoscută pentru farmecul ei personal şi pentru atuurile fizice pe care nu oboseşte să le etaleze cu fiecare ocazie ivită. Însă fostul „iepuraş‟ Playboy n-are cunoştinţe şi relaţii doar în showbiz…

Pamela a dat lumii de bănuit că a avut o idilă cu co-fondatorul WikiLeaks Julian Assange: „Noi doi vorbim despre lumea întreagă. El e un profesor foarte bun. Julian este una dintre persoanele mele preferate. E un refugiat. Probabil cel mai cunoscut refugiat al vremurilor noastre…‟, a declarat ea în revista People, în 2017. Însă faimoasa blondă a fost asociată şi cu alte personaje din sfera politică…

Anderson a făcut nişte declaraţii interesante în 2018, în timpul unui interviu oferit în emisiunea "Piers Morgan's Life Stories". Frumoasa canadiancă a vorbit despre legătura pe care a avut-o cu nimeni altul decât preşedintele rus, Vladimir Putin.

După cum am aflat din Page Six, actriţa din serialul „Baywatch" a fost cea care a făcut primul pas în relaţia lor, în 2015. Însă, după cum spune şi ea, a avut un motiv întemeiat ca să facă asta.

“I-am scris şi l-am rugat să oprească importul de produse realizate din foci, deoarece reprezenta 95% din piaţă şi putea opri vânătoarea focilor în Canada. Acesta a fost scopul meu, iar Putin a fost de acord cu mine. De fapt, a făcut ilegal importul de produse realizate din foci în ţara lui”, a dezvăluit bomba sexy.

Totuşi, scrisoarea blondinei i-a atras atenţia lui Putin, lucru care l-a deteminat pe preşedintele rus să menţină deschis dialogul cu vedeta hollywoodiană. Mai mult de-atât, şi-a dorit să o cunoască personal pe divă şi să-i ceară o favoare personală. Despre ce a fost vorba?

Atunci când a fost întrebată, în timpul interviului "Piers Morgan Life Stories", dacă a avut vreo relaţie intimă cu liderul de la Kremlin, Pamela a ţinut să facă cunoscut un singur lucru – că ea nu va vorbi niciodată peste ce se întâmplă la ea în dormitor! Pfff, şi noi care credeam că cea mai sexy femeie din showbizul american e ca o carte deschisă în ceea ce priveşte acest aspect al vieţii ei!...

“El voia să merg la inaugurarea lui şi să-i ofer flori… N-am făcut asta. Evident că s-a întâmplat să ne aflăm în acelaşi loc amândoi, în acelaşi timp… Şi am o relaţie minunată cu Rusia, aşa e!”, a recunoscut Anderson fără să confirme sau să infirme zvonurile cu privire la relaţia apropiată dintre ea şi Vladimir Putin.

Foto - ShutterstockRecente

Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!