Parfumurile au puteri vindecătoare

1 67382 original jpg jpeg

Eşti lipsită de energie, suferi de insomnii şi nu ai poftă de viaţă? Nu te îngrijora!Poţi scăpa de aceste neplăcerioptând pentru parfumul potrivit.

Ai observat,probabil,că anumite parfumuri de corp îţi dau o stare de bine inexplicabilă. Este şi normal! Prin mirosul emanat,parfumurile stimulează organismul să producă substanţe care joacă un rol important în echilibrarea psihicului (de tipul adrenalinei sau al endorfinelor).

Ţi se par exagerate reclamele în care personajul principal retrăieşte clipe din copilărie sau din vacanţe numai mirosind un anumit parfum? Nu ar trebui! Unele esenţe,cum este cea de scorţişoară,chiar au această proprietate. Atunci când miroşi un parfum cu o astfel de aromă,te şi vezi din nou în bucătăria bunicii,iar starea de bine nu întârzie să apară.

Combină-le,pentru un efect rapid

Pentru un efect mai rapid şi mai intens,apelează la aceste parfumuri şi pentru a-ţi împrospăta casa. În plus,le poţi combina.

De exemplu,dacă eşti prea agitată şi nu poţi dormi,cumpără (sau prepară în casă) un parfum din muşeţel şi din iasomie. Află care sunt aromele cu cele mai puternice efecte curative,pentru a şti ce parfum să porţi.Recente

nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg