Paşii unui machiaj de primăvară natural

1 72637 original jpg jpeg

Oricât de naturală ai vrea să fii, ştii deja că machiajul are un rol esenţial în menţinerea unui look fresh, iar dacă ţii cont de tendinţele sezonului, vei reuşi să menţii mereu un aspect plăcut, revigorant.

Gold shadow

Machiajul auriu nu este recomandat doar în zilele caniculare de vară,ci şi primăvară,ajutându-te,totodată,să maschezi decolorarea inestetică de pe pleoape. Baza aurie contracarează roşeaţa,în timp ce finisajul shadow evidenţiază zona ochilor,spune Jenny Patinkin,make-up artist în Chicago. Aplică fardul de la linia genelor până unde se termină pleoapa. Acest make-up este indicat celor cu tenul mai închis la culoare.

Buze naturale

Fără portocaliu şocant sau violet electric! Rujul de buze trebuie să aibă în acest sezon culori subtile care să scoată în evidenţă ceea ce natura ţi-a oferit deja. Alege un ruj care se potriveşte cu culoarea buzei. Pentru volum,dă contur cu un creion de buze şi foloseşte o formulă cremoasă de lipstick satinat.

Iluminatorul

Reflectarea luminii creează iluzia unui ten neted,întinerit,spune Sir John,make-up artist la L'Oreal Paris. Din fericire,este nevoie de doar câteva retuşuri cu iluminatorul pentru un aspect îngrijit. Alege o formulă cremă,care stimulează strălucirea în două moduri:prin particulele sidefate care reflectă lumina şi prin baza cremoasă care face tenul să lucească. După aplicarea fondului de ten,tamponează vârfurile pomeţilor până spre tâmple,apoi pe bărbie,într-o formă de C.

Conturarea machiajului

Această metodă se concentrează pe scoatera în evidenţă a pomeţilor. Aplică fondul de ten şi corectorul ca de obicei,apoi adaugă fard de obraz cu două nuanţe mai închis decât tonul pielii. Fereşte-te să foloseşti tonurile prea închise,care pot strica tot machiajul. Pentru a aplica,ţuguie buzele,astfel încât obrajii tăi să iasă în evidenţă. Apoi,folosind o perie de fard mică,fardează începând de lângă urechi şi până sub pomeţi.

Linerul de ochi

Nu ai nevoie de el pentru a crea un machiaj tip ochi de pisică,ci pentru a trasa o linie ascendentă subtilă care te întinereşte instantaneu.

Definirea sprâncenelor

Începe prin utilizarea unei periuţe speciale,pentru a pieptăna sprâncenele în sus,de la baza la arcadă. Apoi foloseşte creionul pentru a uniformiza culoare. Blondele ar trebui să aleagă o nuanţă care se potriveşte cu rădăcinile părului,în timp ce brunetele si roşcatele ar trebui aleagă un ton apropiat culorii pletelor. Se aplică în mişcări scurte,verticale.Recente

vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg