Paula Chirilă a dezvăluit cum a reuşit să slăbească 15 kilograme în două luni

1 paula chirila slabit jpg jpeg

Paula Chirilă a trecut prin momente de impas în viaţa personală, după despărţirea de soţ. Divorţul şi-a pus puternic amprenta pe ea, căci ajunsese să se refugieze în mâncare, îndeosebi în dulciuri. În câteva luni, silueta sa a dispărut şi cu greu a putut să dea jos kilogramele acumulate. Dar cum nimic nu este imposibil pentru Paula Chirilă, vedeta şi-a luat inima în dinţi şi s-a reinventat.

A început prin a se reorganiza, prin a-şi controla poftele şi prin a adopta un nou regim alimentar. Torturile şi îngheţata, consumate în cantităţi industriale au dispărut complet. 

Citeşte şi: Lavinia Pârva, în colanţi mulaţi, la şase luni de când devenit mamă. Artista a slăbit spectaculos

stanga
dreapta
2 paula chirila 1 jpg jpeg
3 paula chirila jpg jpeg
4 paula chirila 3 jpg jpeg
5 paula chirila mireasa pentru fiul meu jpg jpeg

“Am slăbit pe puterile mele. Când eram singură-singurică, mai bine mă săreai decât să mă ocoleşti, atât eram de umflată. Eu îmi asum fiecare lucru pe care îl fac şi fiecare etapă a vieţii mele. Da, domle, am mâncat de am rupt! Am reciclat torturi şi îngheţate”, a declarat vedeta pentru Libertatea.

Paula Chirilă a dezvăluit care a fost secretul prin care a reuşit să slăbească 15 kilograme într-un timp foarte scurt. A apelat la ajutor specializat, dar faptul că şi-a pus la bătaie voinţa a ajutat-o cel mai mult.

Citeşte şi: Nutriţionistul Mihaela Bilic, 3 sugestii de mese sănătoase. Cum ar trebui să arate micul dejun, prânzul şi cina

“Pur şi simplu am descoperit un mod de a mânca, mod care pe mine m-a făcut să scap de 15 kg în 2-3 luni. Încă sunt în procesul acesta şi încă se mai topesc kilograme. Am ascultat sfaturile unor medici din străinătate, care au tot felul de podcasturi pe YouTube, am citit foarte multe studii ştiinţifice şi mi-am dat seama că mi se potriveşte. Şi chiar mă simt foarte bine”, a povestit artista pentru aceeaşi sursă.Recente

nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg