Pe cine am pierdut în 2021. Prinţul Philip, Christopher Plummer şi Charlie Watts, printre cei dispăruţi

1 fotojet jpg jpeg

De la muzicieni şi coregrafi la actori, scriitori şi regizori, lista celor care ne-au părăsit acest an este lungă. De la cine ne-am luat “Adio!” în 2021?

Anul încă în curs a venit cu bune şi cu rele. Spre deosebire de 2020, întreaga planetă s-a mai relaxat, în ciuda pandemiei şi-a restricţiilor încă în vigoare. Concertele au fost adesea permise, evenimentele au avut loc în anumite condiţii, nunţile, botezurile şi vacanţele ne-au adus, din nou, bucurie. Însă 2021 a fost şi anul în care am fost nevoiţi să ne despărţim de câteva nume celebre. Care sunt acestea?  

2021 a debutat cu o pierdere importantă pentru presa americană şi jurnalismul mondial, de fapt. Moderatorul TV American Larry King a murit la 87 de ani. Regretatul star TV s-a făcut remarcat cu interviurile făcute celor mai mari lideri mondiali, celebrităţilor din cinematografie sau muzică şi oamenilor de rând, care au făcut ceva remarcabil în viaţa lor. Dispărut dintre noi pe 23 ianuarie 2021, King ne-a lăsat în urmă o carieră de succes întinsă pe decenii întregi şi un model de journalism demn de-a fi urmat de generaţiile următoare.

Christopher Plummer şi-a dat ultima suflare pe 5 februarie, la 91 de ani. Actorul care l-a interpretat pe  Căpitanul von Trapp în celebrul film “The Sound of Music” a devenit, la 82 de ani, cel mai în vârstă câştigător al Oscarului din istorie.

Pe 9 aprilie, Regina Marii Britanii şi întreaga lume s-a despărţit definitiv de Prinţul Philip, care a decedat la 99 de ani, cu numai două luni înainte de-a împlini 100. Soţul suveranei britanice şi-a petrecut peste şapte decenii sprijinind-o pe Regina Elisabeta a II-a şi convingând-o pe aceasta să modernizeze monarhia britanică.

Charlie Watts a contribuit la succesul enorm al trupei rock The Rolling Stones, în timp ce marea lui pasiune era, de fapt, jazzul. Talentatul toboşar a pierit la 80 de ani, pe 24 august 2021.

Jean-Paul Belmondo s-a stins din viaţă la 88 de ani, pe 6 septembrie. Actorul francez a fost unul dintre cele mai cunoscute nume ale cinematografiei europene şi internaţionale, de altfel.

Virgil Abloh a fost un designer din Chicago, SUA, care a ocupat funcţia de director artistic al colecţiei de îmbrăcăminte pentru bărbaţi la Louis Vuitton în ultima parte a vieţii lui. A murit la 41 de ani, pe 28 noiembrie 2021, din cauza cancerului. Celebrităţile din Statele Unite au apreciat talentul şi munca depusă de regretatul designer, aducându-i acestuia numeroase omagii.

Foto - ShutterstockRecente

virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg