Pe ea a ajutat-o Covidul! Ce-a făcut Kylie Minogue în izolarea din pandemie?

Într-o perioadă în care cei mai mulți dintre noi am stat închiși în case și n-am făcut mare lucru, cântăreața din Australia a pus bazele succesului ei actual din muzică.

image

Kylie Minogue știe că faima nu ține la nesfârșit și, deși e un nume cunoscut în muzică de decenii întregi, poate dispărea de pe firmament într-o clipită. Acum, de când și-a lansat noul hit „Padam Padam”, a reintrat în topurile muzicale, dar ce-a cauzat asemenea succes?  

Vedeta de 55 de ani este una dintre cele mai cunoscute australience din toate timpurile, cu peste 80 de milioane de albume vândute în întreaga lume, însă celebritatea vine și pleacă cât ai bate din palme. Ce a făcut pentru a se menține revelantă în muzică?

„Mă aflu într-o perioadă din viața mea în care știu că nu ține totul la nesfârșit. Vreau doar să profit de momentul actual”, a declarat vedeta pentru Billboard. Artista și-a propus să se bucure de orice oportunitate ivită, motiv pentru care a evoluat muzical chiar și în pandemie.

Izolarea Covid a forțat-o să-și îndrepte atenția spre ceva ce n-a interesat-o până atunci. Astfel, a învățat programe precum Logic, care-i permit să compună muzică de acasă fără probleme. Noua ei pasiune pentru tehnologia muzicală i-a permit lui Minogue să lucreze de la distanță, de oriunde din lume. Mai mult, acum cum e complet capabilă să facă o producție muzicală de la un capăt la altul singură.

image

„Mă simt atât de liberă! Am propriul microfon și fac totul când mi se năzare… E minunat! Nici nu vă pot spune cât de mult mă bucur de asta”, a declarat cea care a câștigat cel de-al doilea ei Grammy din carieră anul acesta, cu hitul „Padam Padam”.

Cu alte cuvinte, Kylie Minogue s-a bucurat de tot timpul petrecut în izolarea din pandemie, pentru că i-a permis să-și însușească niște cunoștințe pe care altfel nu le-ar fi putut învăța.

foto - Shutterstock



Recente

Visurile nativilor a trei zodii se implinesc pe 7 septembrie  Sursa foto Pixabay imagination 8825242 1280 jpg
Prințul William Foto Getty Images (5) jpg
Cleopatra jpg
Regina Elisabeta a II a  foto   Shutterstock jpg
O astroloaga explica de ce relatiile care rezista in 2024 vor dura  Sursa foto shutterstock 2439831227 jpg
brian may  sursă foto   Shutterstock jpg
Joaquin Pheonix  foto   Shuttarstock, Jocker jpg
shutterstock 1432895006 jpg
Carmen Electra  foto   Shutterstock, Baywatch jpg
Gandalf jpg
Elle Macpherson  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2282989513 jpg
Festival de Film  foto   Shutterstock jpg
Samantha Fox  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2493731425 jpg
shutterstock 2277522461 jpg
rodrigo abreu Cj4CWKQllOM unsplash jpg
Al Pacino  foto   Shutterstock jpg
7 michael jackson si lisa marie presley profimedia 0035714503 jpg jpeg
RAP04310 JPG