Taylor Swift a primit o propunere incredibilă de la Playboy! A acceptat-o?

Taylor Swift și Playboy sunt o asociere neașteptată, cântăreața având întotdeauna o imagine cuminte. Cum i-a cerut șeful revistei pentru bărbați să pozeze pe copertă?

image

Există multe femei frumoase care au pozat pentru faimoasa revistă destinată bărbaților, însă nu ne-am fi gândit că fosta cântăreață de muzică country și actualul star pop poate lua în calcul că ar fi o idee bună să apară într-un pictorial Playboy. Chiar a acceptat propunerea șefului publicației, Hugh Hefner?

IBTimes susține că în octombrie 2016, Playboy i-a făcut vedetei o propunere cât se poate de tentantă – să apară pe prima copertă non-nud a revistei! Întreaga redacție, împreună cu șeful cel mare, Hugh Hefner, au considerat că nu e nimeni mai potrivită decât Taylor să curețe puțin imaginea revistei.

Playboy își dorea o nouă direcție jurnalistică și o vedetă cu reputație impecabilă, precum Taylor Swift, ar fi ideală să marcheze marea schimbare editorială a publicației. Hefner își dorea o femeie de succes, cu influență la nivel mondial, care să poată revoluționa revista și, drept urmare, numele celebrei cântărețe i-a venit în minte.

image

„Cei de la Playboy vor să facă valuri cu prima lor copertă non-nud și își dorește ca Taylor Swift să pozeze pe copertă și să ofere un interviu în interior pe măsura imaginii din deschiderea revistei”, a dezvăluit IBTimes despre toamna anului 2016, când propunerea i-a fost făcută vedetei. „Brandul Playboy știe că având pe copertă o femeie puternică va arăta din plin noua imagine a revistei, care-și dorește o rebranduire a titlului editorial faimos”, a conchis publicația mai sus amintită.

Ei bine, minunata copertă n-a fost făcută niciodată.

Taylor Swift  sursa   Shutterstock jpg

Iar motivul poate fi simplu – că Hugh Hefner n-a îndrăznit niciodată să facă indecenta propunere divei pop sau a fost refuzat de aceasta categoric. Totuși, mai există o posibilă explicație – ca Taylor să fi vrut să pozeze sexy, iar Playboy să nu-și fi dorit asta de la ea. De ce spunem asta? Pentru că Swift chiar a făcut un pictorial surprinzător de sexy pentru altă revistă destinată bărbaților, în aceeași perioadă – GQ.  

foto - Shutterstock



Recente

Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit  jpg
Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg