Taylor Swift a primit o propunere incredibilă de la Playboy! A acceptat-o?

Taylor Swift și Playboy sunt o asociere neașteptată, cântăreața având întotdeauna o imagine cuminte. Cum i-a cerut șeful revistei pentru bărbați să pozeze pe copertă?

image

Există multe femei frumoase care au pozat pentru faimoasa revistă destinată bărbaților, însă nu ne-am fi gândit că fosta cântăreață de muzică country și actualul star pop poate lua în calcul că ar fi o idee bună să apară într-un pictorial Playboy. Chiar a acceptat propunerea șefului publicației, Hugh Hefner?

IBTimes susține că în octombrie 2016, Playboy i-a făcut vedetei o propunere cât se poate de tentantă – să apară pe prima copertă non-nud a revistei! Întreaga redacție, împreună cu șeful cel mare, Hugh Hefner, au considerat că nu e nimeni mai potrivită decât Taylor să curețe puțin imaginea revistei.

Playboy își dorea o nouă direcție jurnalistică și o vedetă cu reputație impecabilă, precum Taylor Swift, ar fi ideală să marcheze marea schimbare editorială a publicației. Hefner își dorea o femeie de succes, cu influență la nivel mondial, care să poată revoluționa revista și, drept urmare, numele celebrei cântărețe i-a venit în minte.

image

„Cei de la Playboy vor să facă valuri cu prima lor copertă non-nud și își dorește ca Taylor Swift să pozeze pe copertă și să ofere un interviu în interior pe măsura imaginii din deschiderea revistei”, a dezvăluit IBTimes despre toamna anului 2016, când propunerea i-a fost făcută vedetei. „Brandul Playboy știe că având pe copertă o femeie puternică va arăta din plin noua imagine a revistei, care-și dorește o rebranduire a titlului editorial faimos”, a conchis publicația mai sus amintită.

Ei bine, minunata copertă n-a fost făcută niciodată.

Taylor Swift sursa  Shutterstock jpg

Iar motivul poate fi simplu – că Hugh Hefner n-a îndrăznit niciodată să facă indecenta propunere divei pop sau a fost refuzat de aceasta categoric. Totuși, mai există o posibilă explicație – ca Taylor să fi vrut să pozeze sexy, iar Playboy să nu-și fi dorit asta de la ea. De ce spunem asta? Pentru că Swift chiar a făcut un pictorial surprinzător de sexy pentru altă revistă destinată bărbaților, în aceeași perioadă – GQ.  

foto - ShutterstockRecente

4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay jpeg
Tori Spelling foto  Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg
LENNY KRAVITZ  UNTOLD 2024 (1) jpeg
eclipsa foto  Shutterstock jpg
Nationala Feminina de Fotbal jpg
Angelina Jolie și Shiloh jpeg
Elizabeth Hurley foto  Instagram jpg
moarte jpg
Ben Affleck, JLo jpg
Jessica Simpson foto  Shutterstock jpg
Printesa Diana jpeg
Luna foto  Shutterstock jpg
Noul Nostradamus Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Tori Spelling, Dean McDermott jpg