Pretenții de vedetă – un câine în fiecare cameră de hotel. Neapărat de talie medie!

Un agent de călătorii al vedetelor americane a dezvăluit cea mai ciudată pretenție a unui client de-al său – să aibă un câine de companie în toate camerele de hotel în care se cazează!

image

Agentul de turism VIP, Rob DelliBovi, a fost invitat, zilele trecute, în podcastul lui Joe Pardavila, „Good, Listen”, și a vorbit despre meseria sa, care presupune de multe ori să se dea peste cap pentru a-și satisface clientela de top. Astfel, acesta a dezvăluit că are un client extrem de pretențios de la Hollywood, careiI cere să simtă compania unui câine oriunde merge. Omul nu-și dorește câinele lui personal, doar să împrumute câte unul din când în când.

„Avem pe cineva care ne cere, de fiecare dată când călătorește, câte un câine de talie medie în toate camerele de hotel pe care le ocupă”, declară DelliBovi. „Când acest client ajunge în oraș, avem nevoie de un câine pentru el. Nu vrea să devină stăpânul unui câine și nici nu-și dorește să călătorească cu un câine, ceea ce știm cu toții că e complicat. Pur și simplu, vrea doar compania unui câine”, a conchis agentul vedetelor de la Hollywood.

„Așa că ne apucăm și căutăm câte un câine de talie medie în fiecare oraș în care ajunge persoana respectivă. Nu trebuie să fie nici prea mic, nici prea mare”, a continuat să explice agentul de turism VIP care caută disperat în fiecare adăpost local de căței patrupedul perfect sau îi roagă pe angajații de la hotelul în care-l cazează pe clientul de cinci stele să-i împrumute un cățel peste noapte, dacă au pe-acasă.

image

„Am început să-i întrebăm pe oamenii de lângă noi dacă nu vor cumva să ne împrumute cățelul lor pentru o noapte sau două”, a adăugat DelliBovi, care deține compania RDB Hospitality. Prețul este de 500 de dolari pe noapte, însă cine-și dă cățelul unui străin chiar și pentru câteva ore? În plus, e posibil ca patrupedul să se sperie de ceva și să-l muște pe străin. În acest caz, se semnează niște documente care să fie, de fapt, o asigurare pentru vedeta în discuție. Sperăm că și pentru câine!

foto - Shutterstock



Recente

Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg