Pretenții de vedetă – un câine în fiecare cameră de hotel. Neapărat de talie medie!

Un agent de călătorii al vedetelor americane a dezvăluit cea mai ciudată pretenție a unui client de-al său – să aibă un câine de companie în toate camerele de hotel în care se cazează!

image

Agentul de turism VIP, Rob DelliBovi, a fost invitat, zilele trecute, în podcastul lui Joe Pardavila, „Good, Listen”, și a vorbit despre meseria sa, care presupune de multe ori să se dea peste cap pentru a-și satisface clientela de top. Astfel, acesta a dezvăluit că are un client extrem de pretențios de la Hollywood, careiI cere să simtă compania unui câine oriunde merge. Omul nu-și dorește câinele lui personal, doar să împrumute câte unul din când în când.

„Avem pe cineva care ne cere, de fiecare dată când călătorește, câte un câine de talie medie în toate camerele de hotel pe care le ocupă”, declară DelliBovi. „Când acest client ajunge în oraș, avem nevoie de un câine pentru el. Nu vrea să devină stăpânul unui câine și nici nu-și dorește să călătorească cu un câine, ceea ce știm cu toții că e complicat. Pur și simplu, vrea doar compania unui câine”, a conchis agentul vedetelor de la Hollywood.

„Așa că ne apucăm și căutăm câte un câine de talie medie în fiecare oraș în care ajunge persoana respectivă. Nu trebuie să fie nici prea mic, nici prea mare”, a continuat să explice agentul de turism VIP care caută disperat în fiecare adăpost local de căței patrupedul perfect sau îi roagă pe angajații de la hotelul în care-l cazează pe clientul de cinci stele să-i împrumute un cățel peste noapte, dacă au pe-acasă.

image

„Am început să-i întrebăm pe oamenii de lângă noi dacă nu vor cumva să ne împrumute cățelul lor pentru o noapte sau două”, a adăugat DelliBovi, care deține compania RDB Hospitality. Prețul este de 500 de dolari pe noapte, însă cine-și dă cățelul unui străin chiar și pentru câteva ore? În plus, e posibil ca patrupedul să se sperie de ceva și să-l muște pe străin. În acest caz, se semnează niște documente care să fie, de fapt, o asigurare pentru vedeta în discuție. Sperăm că și pentru câine!

foto - ShutterstockRecente

Coperta Click! pentru femei Nr 8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay jpeg
Tori Spelling foto  Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg
LENNY KRAVITZ  UNTOLD 2024 (1) jpeg
eclipsa foto  Shutterstock jpg
Nationala Feminina de Fotbal jpg
Angelina Jolie și Shiloh jpeg
Elizabeth Hurley foto  Instagram jpg
moarte jpg
Ben Affleck, JLo jpg
Jessica Simpson foto  Shutterstock jpg
Printesa Diana jpeg
Luna foto  Shutterstock jpg
Noul Nostradamus Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg