Pensează-te în funcţie de forma feţei

1 47003 original jpg jpeg

Forma sprâncenelor îţi desăvârşeşte înfăţişarea. Chiar dacă machiajul tău este impecabil, fără nişte sprâncene corect pensate şi machiate nu vei obţine un impact extraordinar. Noi te învăţăm cum să-ţi pensezi sprâncenele şi cum să le evidenţiezi.

Raluca Vasile,cosmeticiană la salonul Cosmetic Beauty Rozée,îţi spune cum trebuie să-ţi pensezi sprâncenele în funcţie de forma feţei. Fie că e rotundă,triunghiulară,pătrată sau ovală,există câte un anumit mod de a te pensa. La fel de importantă este şi culoarea lor.

“Trebuie să le vopseşti,de fiecare dată,cu un ton mai închis decât nuanţa părului tău. Nu te gândi că dacă eşti blondă,trebuie să ai sprâncenele la fel de blonde,ci,dimpotrivă,trebuie să fie vopsite într-o nuanţă de maro. Niciodată nu trebuie să ai părul mai închis decât sprâncenele,ci invers”,spune Raluca.

“La două săptămâni este indicat să mergi şi la un salon,unde cosmeticiana să te penseze. Nu e bine să încerci acasă,de una singură,căci îţi poţi pierde forma iniţială”. Creionul special pentru sprâncene are şi el un rol extraordinar,căci te ajută să le conturezi mai bine.

“Acestea trebuie să fie ales în funcţie de culoarea pe care o au sprâncenele tale. Există şi farduri pentru sprâncene,dar şi geluri speciale pentru sprâncenele zburlite”,spune Raluca.

Sprâncenele se tund o dată la două săptămâni

Dacă te-ai mai pensat înainte şi nu eşti mulţumită de rezultat,foloseşte masajul cu ulei de ricin. Ajută la regenerarea firelor de păr.

Ca să fie mai bine definite,trebuie să piepteni firele de păr în sus şi poţi tăia excesul. Ai grijă însă,deoarece e mult mai uşor să capeţi un aspect artificial decât o formă arcuită,perfectă.

Nu uita să-ţi tunzi sprâncelele o dată la două săptămâni.

Oricare ar fi forma feţei tale,trebuie să ai mereu în vedere ca forma sprâncenelor să fie una cât mai naturală.Recente

minciuna   shutterstock 1929158141 jpg
kim kardashian fata jpg
aursiargintaec@clickpentrufemei ro jpg
ZM RO elderflower Advertorial 900x500px LO 01 1 jpg
Vedete jpg
Angelina Jolie si copiii jpg
Hamlet jpg
horoscopul verii shutterstock 2146570531 jpg
Estee Lauder profimedia 0101843304 jpg
vis   cuplu   heart g2606d5f48 1280 jpg
Nicole Kidman si Tom Cruise jpg
Mark Twain jpg
foto vladimir putin jpg
Vedete  jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
vedete jpg
Brad Pitt jpg
Patricia Taylor si Keanu Reeves   shutterstock 95848498   crop png
Vedete jpg
eurovision shutterstock 2148569303 jpg