Plusul lor de frumuseţe

1 48321 original jpg jpeg

Talentul actoricesc le-a făcut cunoscute în lumea întreagă. Dar, pe lângă asta, vedetele s-au remarcat şi prin calităţi fizice la mare căutare. Iată câteva dintre cele mai apreciate!

Hally Berry,cei mai frumoşi sâni naturali

Puţine mai sunt celebrităţile de peste ocean care nu cedează tentaţiei de a avea sâni perfecţi cu ajutorul implanturilor de silicon.

Publicaţia „The Sun” a întocmit un top al vedetelor cu cei mai frumoşi sâni naturali de la Hollywood.

Hally Berry ocupă un loc fruntaş la această categorie şi nu se sfieşte s-o arate. Formele ei sunt apetisante şi ştie cum să se îmbrace astfel încât să stârnească admiraţia.Eva Mendez,zâmbet de milioane

Pe covorul roşu,zâmbetul perfect e trecut în... fişa postului. Iată de ce Eva Mendez oferă cu generozitate un surâs de toată frumuseţea.

Natural ori exersat,ce mai contează? Până la urmă,ceea ce îşi doresc fanii şi producătorii de la ea este să fie în permanenţă o apariţie graţioasă şi cu un tonus de zile mari.

Nu de alta,dar să fim sinceri:zâmbetul ei face rating,vinde bine ceea ce promovează şi dă senzaţia de optimism şi bună dispoziţie. Poţi să-ţi doreşti mai multe de la ea?!

Megan Fox,cele mai frumoase picioare

Ce le atrage privirea bărbaţilor? Studiile recente arată că femeile înzestrate cu picioare frumoase ar putea să topească inima oricărui partener.

Iar din acest punct de vedere,Megan Fox este o norocoasă. Chiar dacă nu este foarte înaltă,vedeta este armonios structurată şi are picioare subţiri şi sexy.

Angelina etalează cele mai frumoase buze Buzele cărnoase ale Angelinei Jolie sunt atât de cunoscute,încât trezeşte deseori invidia „suratelor” actriţe.

Iar gurile rele spun că ele sunt de vină pentru eşecul căsniciei lui Jennifer Aniston. Multe topuri arată că Angelina are cele mai apetisante buze din lume.Recente

Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg
casti   muzica   shutterstock 2154926423 jpg
kim kardashian 1 jpg
Recenzii jpg
Jenna Rink 3 jpeg
coperta Click! pentru femei Nr  13 2022 jpeg
fast food  jpg
manipulator   manipulare   shutterstock 1932266996 jpg
Adolf Hitler shutterstock 252139258 jpg
86bdaddee9c5cfdfc1cd9951e2b42c69 jpeg
vedete jpg