Poartă smokey eyes violet!

1 52055 original jpg jpeg

Pentru că suntem în plin sezon cald, negrul şi griul parcă nu mai merg aşa de bine, atunci când vine vorba de machiajul tău. Mizează în schimb pe nuanţe de violet, mov prună şi lavandă.

Ascundecearcănele întunecate!

Pentru a te putea declara „machiată” cu acte în regulă,trebuie în primul rând să maschezi micile imperfecţiuni şi pete ale tenului. Foloseşte întotdeauna degetul inelar pentru această operaţiune,pentru că este degetul cu cele mai uşoare atingeri.

Aplică “primer” pe pleoape

Baza de machiaj nu este un moft,ea chiar ajută în etapele de make-up. Culorile şi fardurile aplicate peste un primer vor fi cu mult mai radioase,decât cele aplicate doar pe piele. De asemenea,acestea vor rezista mult mai mult timp,şi nu se vor cuta.

Foloseştelavandă,ca bază

Aplică fard de nuanţa lavandei pe toată suprafaţa pleoapei.

Nu aplica prea multă culoare în pliurile pleoapelor. Aplicând fardul violet,fii sigură că şi pliurile vor fi „colorate”. Ai grijă să aplici cu grijă fardul şi să insişti,pentru a amesteca culorile între ele. În acest fel obţii efectul fumuriu.

Mov prună,către exterior

Foloseste un mov prună,începând din pliuri şi punând accent pe centrul şi colţul extern al ochiului. Mergi uşor şi spre genele mici,până la jumătatea lor. Amestecă culorile între ele şi asigură-te că lookul finit este unul îngrijit. 

Evidenţiază osul sprâncenei cu o culoare alb sau bej,preferabil sub formă de cremă.

Aceasta va adăuga definiţie şi va intensifica umbra de peste pleoape.

Ulterior,foloseşte-te de un liner negru,pentru a alungi şi mai mult ochii. La sfârşit dă-te cu două straturi de mascara.