Ponturi pentru un machiaj rezistent

1 47489 original jpg jpeg

Nu-i uşor vara să ai un machiaj impecabil, care să reziste la căldură şi la plajă. Noi îţi dezvăluim soluţiile-minune pentru ca tenul tău să arate proaspăt toată ziua.

1. Protejează-ţi pielea

Dacă nu vrei ca razele soarelui să-ţi afecteze tenul,foloseşte produse de îngrijire (cremă de faţă,fond de ten) cu factor de protecţie. Acestea previn îmbătrânirea prematură a pielii şi ajută la o bronzare progresivă,frumoasă şi sănătoasă.

2. Pudra compactă,ideală pe caniculă

Cremele şi fondurile de ten cu o consistenţă grasă şi cremoasă nu sunt potrivite pentru zilele toride. Acestea se pot strânge în pliurile feţei,iar rezultatul va fi foarte neplăcut. Pentru a evita acest lucru,optează pentru un fond de ten fără ulei (oil-free),pentru o pudră compactă sau pentru o cremă colorată.3. Adio,piele grasă!

În timpul zilei,se întâmplă ca fruntea,nasul sau bărbia să înceapă să lucească. Multe femei fac greşeala de a folosi pudră în astfel de cazuri. Imaginează-ţi efectul pe o piele transpirată şi uleioasă! Încearcă aşadar să înlocuieşti pudra sau şerveţelele obişnuite cu unele matifiante,care se găsesc în magazinele de specialitate şi în farmacii. Şerveţelele matifiante au o textură fină,care nu încarcă deloc tenul şi nu afectează machiajul.

Nu te aştepta să ai un machiaj perfect o zi întreagă,de aceea trebuie să-l reîmprospătezi. La prânz,îţi poţi tampona faţa cu şerveţele matifiante. Aşteaptă 10 minute pentru ca pielea să fie pregătită pentru noul machiaj. Eşti pe fugă? Ia cu tine şerveţelele matifiante şi retuşează-ţi machiajul ori de câte ori este nevoie. Poţi folosi şi un spray răcoritor,special pentru faţă.

Tenul îţi este lucios în timpul zilei? Pentru o rezistenţă mai bună de-a lungul zilei şi pentru a evita aspectul gras al pielii,soluţia este baza de machiaj,care ajută la fixarea acestuia.

Vara transpiri,iei contact cu apa (la piscină sau la mare),iar rimelul se poate întinde. De aceea,ideal este să foloseşti un rimel waterproof,care-ţi va asigura un machiaj de durată şi proaspăt pe tot parcursul zilei.

Dacă afară este foarte cald,iar produsele cosmetice s-au înmuiat sau şi-au schimbat consistenţa,ţine-le la frigider. Totuşi,ţine cont că temperaturile scăzute pot micşora termenul de valabilitate al produselor.

Vara este un sezon plin de culoare,aşadar machiajul tău poate să oglindească acest lucru. Un rimel rezistent la apă şi un ruj într-o nuanţă aprinsă (roşu,corai) sunt ideale pentru un machiaj reuşit. Fardurile de pleoape în nuanţe calde de piersică,bronz şi auriu,precum şi verdele oliv şi albastrul marin,sunt ideale pentru această perioadă.

În zilele toride,fardul de pleoape se poate strânge în pliurile pielii. Poţi remedia acest inconvenient astfel:cu ajutorul unei pensule pentru fard,aplică puţină pudră transparentă.Recente

Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice Litman jpeg
Amal si George Clooney jpg
Un obiect extraterestru descoperit în mormântul faraonului Tutankhamon sursa foto  Shutterstock jpg
Camilla jpg
casatorita cu Lordul plăcerilor carnale, 75 de amante 1 sursa foto  Imdb jpg
Nicola Peltz si Victoria Beckham jpg
Curiozitatile stranepotilor Reginei la funeraliile ei Cum au trecut in noua etapa fara Gan Gan Sursa foto Instagram windsor royal family jpg
Iti mai amintesti Melrose Place Vezi cum arata acum actorii din rolurile principale Sursa foto Shutterstock jpg
Ryan Grantham și a omorât mama Plănuia să l împuște pe Justin Trudeau Sursa foto  Considering Love and Other Magic (2016) jpg
un bebelus care plange, shutterstock jpg
 Johhny Cash jpeg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Shakira, nemiloasă cu angajații Sursa foto  revista Elle jpg
Scene cu Robin Williams din Doamna Doubtfire care n au aparut niciodata Sursa foto captura YouTube  1 jpg
înmormântare regală, sicriul Reginei, siciu deschis Sursa foto  Instagram Royal Family jpg
Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg