Povestea unui noroc de 400.000 de euro

1 46425 original jpg jpeg

Cine nu visează să câştige mulţi bani peste noapte? Pentru Elena Cotârţă acest vis a devenit o dulce realitate. Concursul Clickmania! i-a adus un premiu de aproape 400.000 de euro. Noi am stat de vorbă cu ea şi iată ce am aflat...

Pe Elena n-am întâlnit-o la ea acasă,cum s-ar fi întâmplat probabil în alte împrejurări,ci la o şedinţă foto de câteva ore,a cărei vedetă a fost.

Am însoţit-o,aşadar,la „cumpărături” într-un showroom auto,într-un cartier cu apartamente noi şi într-un magazin cu aparate foto profesionale,locuri unde vor rămâne o parte din banii câştigaţi. Pentru o zi,am văzut cum e să fii miliardar...

"Am plâns când am aflat că am câştigat"

Prima impresie pe care mi-a lăsat-o Elena a fost aceea de persoană veselă şi optimistă. Are 31 de ani,este de meserie fotograf şi este căsătorită de cinci ani.

Locuieşte în Bucureşti împreună cu socrii,nu are copii încă,dar spune că are de gând să schimbe acest lucru. Când am întrebat-o cum se simte cu atâţia bani în cont,mi-a spus că nu realizează ce i s-a întâmplat.

Cu toate astea,era stăpână pe ea şi pe situaţie. Să fi fost cu noroc ziua în care s-a născut,8 ianuarie 1978,sau imboldul de a cumpăra ziarul Click!,şi revista Click! pentru femei? Cert e că într-o zi i s-a spus la telefon că a câştigat premiul cel mare.

„La auzul veştii,nu mi-a venit să cred. Când am urmărit extragerea şi mi-am auzit numele,am izbucnit în plâns. Toată lumea mă felicita,mă întreba dacă o să mă mai duc la serviciu. Eu le răspundeam că o să-mi duc viaţa ca şi până acum. Diferenţa e că o să am mai mulţi bani ca înainte”,povesteşte Elena zâmbind.

"Voi cumpăra o casă şi o maşină"

De la căsătorie locuieşte cu socrii într-un apartament cu trei camere. În familia ei este armonie,cu soacra se înţelege bine,contrar zicalei „Soacră-soacră,poamă acră”,iar cu salariul reuşeşte să-şi acopere cheltuielile.

Cu banii câştigaţi va cumpăra un apartament sau o casă nouă şi o maşină. Bine,îmi spun,casă şi maşină probabil şi-ar lua oricine,dar există ceva ce-şi doreşte numai pentru ea? Bijuterii,un parfum scump,o rochie? „Un aparat de fotografiat profesionist,care mă va ajuta în meserie“,îmi spune Elena.

"Banii nu mă vor schimba"

Mulţi i-au sugerat să-şi deschidă o afacere cu restul banilor. Elena spune însă că nu are simţul afacerilor şi că e puţin probabil să facă asta.

Îi va drămui foarte bine,îşi va ajuta familia şi va rămâne acelaşi om,chiar dacă are acum o mică avere:„Banii nu sunt totul în viaţă,iar fericirea nu constă în bani. Eu am fost fericită şi până acum. Îmi doresc sănătate,pentru mine şi familia mea,fiindcă asta e cel mai important,şi-mi doresc să nu mă schimb”.

Nu ştiu dacă o voi mai întâlni pe Elena,ca să aflu dacă a devenit sau nu altă persoană. Din ce spune ea,îşi va petrece vacanţa la mare,pe litoralul românesc,ca şi-n anii trecuţi,va continua să iasă cu aceleaşi prietene,să meargă la serviciu şi să se ocupe de casă. Doar că de acum ştie că asupra ei veghează o stea norocoasă.Recente

Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg
Jennifer Lopez, anastasia Soare sursa  Instagram jpg
Tom Cruise jpeg
Magda Vasiliu (5) jpg