Premieră în România: Loredana lansează un videoclip în Virtual Reality

1 73654 original jpg jpeg

Super diva României, Loredana propune o experienţă unică pentru iubitorii de muzică şi de tehnologie din România: primul videoclip în Virtual Reality.

Filmat cu cea mai inovatoare camera 360 pentru Virtual Reality,aceeaşi cu care Disney filmează noul episod Star Wars,Ozo by Nokia,videoclipul VR “Ziua de azi” redefineşte graniţele experienţelor în muzică,dar şi conexiunile dintre spectator şi artist,Loredana realizând astfel o nouă premieră pentru România. 

“Piesa mea “Ziua de azi” e despre a vedea cu ochii sufletului orice moment şi a te bucura de ceea ce ai,mă bucur că pot să vă ofer să experimentaţi... viitorul”,spune Loredana despre clipul care este un extras din concertul ei de la Sala Palatului,Sentimente. 

Sunteţi acasă sau la birou,aveţi un telefon mobil sau un calculator şi... vă teleportati cu doar un click pe scenă alături de Loredana într-un fragment din cel mai recent show,Sentimente. Vă puteţi uita la detaliile de pe scenă,la mega ecranul curbat,la decorul spectaculos,iar cu o rotire a device-ului puteţi avea o perspectivă 360 grade a scenei şi spectatorilor,în timp ce Loredana e la câţiva paşi distanţă şi vă cântă cea mai recentă piesă,Ziua de azi. 

Întregul super concert Sentimente,susţinut la Sala Palatului la sfârşitul anului trecut,va putea fi experimentat în curând de iubitorii de muzică,dar şi de tehnologie. 

De altfel,Loredana se află în turneu naţional cu acest super show,Sentimente,ducându-le românilor din 13 oraşe hiturile sale şi super energia unui concert în care vorbeşte şi cântă despre întreaga sa carieră de peste 30 de ani.