Prieteni la Hollywood. Gluma lui George Clooney i-a făcut probleme lui Brad Pitt cu poliţia

1 george clooney brad pitt shutterstock 147299387 jpg jpeg

Cei doi actori au lucrat împreună la filme precum "Ocean's Eleven", "Ocean's Twelve", "Ocean's Thirteen" şi "Burn After Reading", însă relaţia lor s-a extins şi în spatele camerelor de filmat. De fapt, cele două staruri sunt prieteni atât de buni, încât îşi permit mici glumiţe reciproce, care fac deliciul publicului, dar nu şi al celui păcălit…

Clooney chiar a apărut într-o reclamă la Omaze, ca mare fan al lui Brad Pitt. De fapt, reclama cu pricina era intitulată "World's Worst Pandemic Roommate" (n.r. Cel mai îngrozitor (sic) coleg de cameră din pandemie), însă colegul lui de breaslă are simţul umorului, înţelege gluma, nu se supără. Mai ales că George a dres cumva busuiocul, lăudându-l pe Brad pentru succesul lui profesional: “De ceva timp încoace, Brad este cel mai mare star din lume. Mai mare decât mine, decât DiCaprio. Şi chiar admir modul în care gestionează întreaga situaţie…”, a declarat acesta pentru revista Esquire.

Însă l-a iertat oare Pitt pe Clooney pentru păcăleala pe care i-a tras-o în 2001?

Pop Sugar susţine că George a mers atât de departe cu gluma în 2001, încât prietenul lui avea toate motivele din lume să se supere pe el definitv. Situaţia în care l-a băgat Clooney i-a cauzat lui Brad nişte complicaţii pe care nu şi le doreşte nimeni. Ce a făcut mai exact?

Ei bine, Clooney a lipit în spatele maşinii lui Pitt un abţibild cu un mesaj destul de usturător, iar Brad s-a deplasat cu automobilul prin oraş fără să ştie ce scria pe capota sa. Mesajul era "F**k Cops" (n.r. M… poliţiştilor!) şi, deloc surprinzător, n-a durat mult până ce faimosul şofer să fie tras pe dreapta chiar de o patrulă de poliţie.

Ce-i drept, oamenii legii au descoperit că vorbeau cu ditamai Brad Pitt, atunci când s-au apropiat de maşină, şi l-au crezut 100% atunci când acesta s-a arătat extrem de mirat de mesajul din spatele maşinii lui. Nu se ştie dacă s-a ales cu vreo amendă pentru sfidarea poliţiştilor, însă gluma făcută de prietenul lui a rămas memorabilă.

Şi culmea e că, nici după asemenea consecinţe – când prietenul lui George a trebuit să dea socoteală poliţiştilor – nu s-a potolit Clooney. “Muncesc de zor la o glumiţă pe care să i-o fac lui Brad Pitt”, a dezvăluit acesta. “Probabil că-i va distruge întreaga carieră. Lucrez la ea de vreo doi ani. Nu vă spun ce este…”, ne-a tachinat actorul în 2012, când a oferit un interviu pentru "Inside the Actor's Studio".

În 2005, când Brad de-abia îşi începuse idila cu Angelina Jolie, Clooney a dat de înţeles că el va găzdui nunta celor doi amorezi pe proprietatea lui din Lake Como, Italia. “Începuseră să circule zvonuri cum că Pitt urmează să se însoare la mine acasă…”, a povestit George, iar Irish Examiner a publicat un articol întreg pe acest subiect.

“Aşa că l-am sunat pe Brad şi i-am propus să lăsăm să ajungă informaţia la câţi mai mulţi şi să angajăm nişte puştani îmbrăcaţi ca mirele şi mireasa, ca să înceapă toată lumea să închirieze elicoptere şi să cheltuiască averi pe asemenea eveniment închipuit”, a conchis acesta.

Pitt şi Jolie s-au căsătorit, dar în 2014 şi pe proprietatea lor din sudul Franţei, nu în Italia. Ce-i drept, n-a rezistat mariajul lor. Doar prietenia dintre Brad şi George rezistă în timp, în ciuda păcălelilor pe care şi le fac cei doi actori unul altuia.

Foto - Shutterstock



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg