Prietenia incredibilă dintre Meryl Streep şi rapperul 50 Cent. „M-am aşezat lângă ea şi m-am simţit normal din nou‟

3 meryl streep 50 cent basketball jpg jpeg

Cei mai mulţi dintre noi au legat prietenii în perioada în care mergeam la şcoală, la locul de muncă sau în locuri în care întâlneam persoane cu interese asemănătoare. Şi celebrităţile se apropie în timp ce lucrează la proiecte comune, dar unele dintre ele se înţeleg minunat fără să pară avea ceva evident în comun, cum este cazul actriţei Meryl Streep şi rapperului 50 Cent.

Este ceva obişnuit să se împrietenească starurile care lucrează în aceleaşi domenii ca divertismentul, moda sau sportul. Nimeni nu s-ar mira să constate că actorii din distribuţia serialului „Friends‟ sunt toţi prieteni de-o viaţă şi nici nu sună deplasat ca Nicole Kidman şi Naomi Watts să fie cele mai bune prietene şi să se adore pur şi simplu una pe alta. Prietenii de durată s-au legat şi între Drew Barrymore şi Cameron Diaz, Tobey Maguire şi Leonardo DiCaprio, Sofía Vergara şi Reese Witherspoon, totuşi unele amiciţii ies din tipare, cum este cazul relaţiei dintre Meryl Streep şi rapperul 50 Cent.

Fotografiile lor au făcut senzaţie

Unele prietenii par foarte puţin probabile. Acestea sunt tipul despre care vezi sau auzi şi eşti complet surprins, cum este amiciţia dintre Snoop Dogg şi Martha Stewart sau cea dintre Courtney Cox şi Ed Sheeran.

Meryl Streep şi 50 Cent au făcut senzaţie printre internauţi când au fost lansate câteva fotografii în care apar împreună la un meci de baschet din anul 2014. Se aflau printre spectatori la un meci ai celor de la New York Knicks. Fotografiile cu ei delectându-se cu acel meci au fost cele mai încântătoare, dar şi ciudate imagini văzute pe internet. Acesta este genul de alăturare pe care nu credeai că o poţi vedea vreodată şi te încântă când o găseşti.

Citeşte şi:

Meryl Streep, ajutată de Gwyneth Paltrow în bucătărie. Celebrităţi care locuiesc în aceleaşi cartiere exclusiviste

Tragedia care a împins-o pe Meryl Streep în braţele soţului ei de 42 de ani

50 Cent, de la o viaţă controversată la traiul de milioane de dolari. Cum şi-a ales rapperul numele de scenă

„Nu-ţi face griji! Vino cu mine‟

Vorbind despre acea întâlnire, care a fost şi prima dintre cei doi, 50 Cent a spus că a fost bucuros s-o ajute pe faimoasa actriţă să-şi găsească locul în sală la primul ei meci de baschet live şi că nu avea nicio idee ce să facă. sau unde să stea: „De îndată ce am observat că nu ştie ce se întâmplă, am zis: «Hei, nu-ţi face griji! Vino cu mine. Va fi tare!» ‟, şi-a amintit rapperul. Deşi nu este clar dacă s-au mai întâlnit vreodată sau dacă sunt încă la fel de apropiaţi cum păreau cu acea ocazie, 50 Cent a povestit despre acea întâlnire de mai multe ori. În 2016, a mărturisit că a fost uimit de prezenţa actriţei în acel loc: „M-am aşezat lângă Meryl Streep şi m-am simţit de parcă sunt din nou normal‟.



Recente

Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (1) jpeg
eclipsa  foto   Shutterstock jpg
Nationala Feminina de Fotbal jpg
Angelina Jolie și Shiloh jpeg
Elizabeth Hurley  foto   Instagram jpg