Prima impresie pe care Meghan Markle şi-a făcut-o despre Regină: „M-a făcut să mă gândesc la bunica mea...‟

1 regina meghan jpg jpeg

În încercarea de-a analiza pe toate părţile actuala relaţie dintre Ducii de Sussex şi familia regală britanică, presa a scos la iveală un interviu pe care Prinţul Harry şi Meghan Markle l-au oferit în urmă cu ceva vreme şi în care fosta actriţă americană a vorbit despre prima întâlnire avută cu Regina Marii Britanii.

Punctul culminant al conflictului dintre Harry şi restul monarhiei britanice a avut loc în momentul în care acesta a ales să se rupă de familia regală şi să se mute din ţara natală. După instalarea Ducilor de Sussex în California, aceştia au oferit un interviu-bombă faimoasei Oprah Winfrey, în care au făcut mai multe dezvăluiri care au uimit întreaga lume.

Meghan a făcut acuzaţii de rasism şi a vorbit atât despre tratamentul neplăcut pe care l-a suportats în Palatul Buckingham, cât şi depre lipsa de sprijin din partea familiei regale în cele mai întunecate momente din viaţa ei, când avea gânduri suicidale. Totuşi ce impresie i-a făcut Regina atunci când a întâlnit-o pentru prima dată?

Fosta actriţă din serialul "Suits" a intrat în familia regală britanică în mai 2018, când s-a măritat cu Prinţul Harry în castelul Windsor. În cadrul unui interviu BBC, oferit în 2017, Ducii de Sussex au vorbit despre logodna lor şi despre felul în care Meghan era văzută de noile ei rude cu sânge albastru.

“Mă întâlneam cu ea de ceva vreme şi nu am spus nimănui nimic”, a recunoscut Harry în timpul interviului respectiv. “William de-abia aştepta s-o cunoască, la fel şi Kate!”, a adăugat prinţul făcând referire la Meghan. 

Atunci Markle a ţinut să precizeze că Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, era minunată, după care a adus vorba despre Regină: “Să pot să o văd prin ochii lui Harry, dar nu numai prin intermediul onoarei şi al respectului pe care-l are el pentru monarh, ci şi ca dragoste pe care i-o poartă bunicii lui… Am perceput în cel mai profund mod timpul pe care l-am petrecut cu ea, am un respect imens pentru asta…”

Patru ani mai târziu, actriţa i-a mărturisit lui Oprah că n-a avut nicio pregătire înainte de-a o întâlni pe Regină şi Harry a fost cel care a învăţat-o să facă plecăciuni în faţa Majestăţii Sale. Markle i-a spus apoi moderatoarei americane: “M-a făcut să mă gândesc la bunica mea, care era tot timpul caldă şi primitoare”.

Foto - ShutterstockRecente

Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg