Produse de frumuseţe preparate în casă

1 46711 original jpg jpeg

Adori produsele de îngrijire 100% naturale, dar ţi se par prea scumpe. Află cum să faci singură acasă un demachiant, o mască, o loţiune pentru corp şi una pentru mâini.

Mai citeşte şi:

Măşti de sezon pentru tenul tău

Ştii să te demachiezi corect?

Frumoasă în 15 minute

Demachiant din castravete

Primul pas pentru a-ţi prepara demachiantul propriu fără să-ţi petreci timpul căutând prin magazine produsul perfect pentru tine este să dai prin răzătoare un castravete mijlociu. Mai ai nevoie de un sfert de pahar cu lapte crud cu care amesteci castravetele ras într-un vas. Pune totul la fiert pentru circa 5 minute,apoi lasă la răcit. Nu-ţi rămâne altceva de făcut decât să strecori amestecul şi să-l pui într-o sticluţă. Îl poţi folosi timp de 8 zile,dar numai dacă îl ţii la rece.

Reţetă pentru mâini şi unghii frumoase

Uleiul de ricin şi cel de măslinesunt cunoscute pentru efectele benefice asupra unghiilor şi mâinilor. Vei obţine rezultate foarte bune dacă amesteci într-un vas câte o linguriţă din fiecare tip de ulei şi zeama de la o lămâie. Înmoaie mâinile în acest vas timp de 15 minute,apoi masează începând cu unghiile. Poţi refolosi preparatul de mai multe ori pe săptămână. Aşal,cu siguranţă nu vei avea mâinile crăpate din cauza frigului.

O piele fină şi dulce ca mierea

Nu-i deloc greu să ai un corp catifelat. Amestecă 4 linguriţe de miere,o jumătate de cană de apă,6 linguriţe de ulei de măsline şi 2 de suc de fructe sau de legume după preferinţă. Răsfaţă-ţi corpul cu această loţiune şi las-o să acţioneaze pentru o jumătate de oră,apoi curăţă pielea masând uşor.

Mască pentru un ten revigorat

Seara,după demachierea tenului,pentru a revitaliza pielea feţei poţi folosi o mască pe care o pregăteşti în casă prin amestecarea unui gălbenuş de ou şi a unei linguriţe de ulei de măsline. Masca o întinzi uniform pe toată faţa şi masezi uşor,apoi aştepţi 20 de minute pentru a acţiona în profunzime şi abia după aceea clăteşti. Nu uita la final de crema hidratantă de noapte!



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg