Produse necesare în ritualul de îngrijire pentru sezonul rece

1 53003 original jpg jpeg

Gerul de-afară te îmbie să stai în casă, dar activităţile de zi cu zi nu-ţi dau pace. Aşa cum ai grijă să-ţi alegi haine călduroase înainte de-a păşi în mijlocul viforului, tot aşa trebuie să alegi produsele de frumuseţe potrivite, pentru ca – şi pe ploaie, ninsoare ori vânt – lookul tău să reziste.

Demachiere blândă

Ca să ai zi de zi un ten mai proaspăt şi mai luminos,utilizează dimineaţa şi seara un gel demachiant care purifică pielea fără s‑o agreseze. Gelul demachiant spumant de la Thalion este un produs ultra-uşor pe bază de alge marine,care se poate utiliza pe faţă şi pe gât,după care se clăteşte din abundenţă cu apă rece.

Preţ:68,10 lei

Mâini de catifea

Odată cu scăderea temperaturilor,pielea mâinilor devine mai sensibilă şi are nevoie de o îngrijire specială. Crema grasă regenerantă din gama GH3 prof. Dr. Ana Aslan de la Gerovital protejează mâinile împotriva acţiunii agresive a factorilor de mediu şi a diverşilor agenţi chimici cu care intră în contact,graţie complexului antiîmbătrânire GH3,ce conţine extract de castraveţi şi vitamina E.

Preţ:13 lei

9 atuuri într-un singur produs

Tenul cu imperfecţiuni,mixt,le dă coşmaruri multor femei,mai ales în toiul iernii,când pH-ul se poate modifica sub influenţa factorilor de mediu. Dacă te confrunţi şi tu cu aceeaşi problemă,poţi utiliza un produs precum Match Perfection BB Cream de la Rimmel. Sub forma unui balsam care reuneşte beneficiile machiajului şi ale produselor de îngrijire,îi oferă tenului nici mai mult,nici mai puţin de 9 atuuri:îl hrăneşte,îl menţine hidratat,diminuează porii şi,ca un adevărat erou,protejează mereu pielea,netezind-o şi conferindu-i matifiere şi luminozitate.

Preţ:30 lei



Recente

mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg