Produse necesare în ritualul de îngrijire pentru sezonul rece

1 53003 original jpg jpeg

Gerul de-afară te îmbie să stai în casă, dar activităţile de zi cu zi nu-ţi dau pace. Aşa cum ai grijă să-ţi alegi haine călduroase înainte de-a păşi în mijlocul viforului, tot aşa trebuie să alegi produsele de frumuseţe potrivite, pentru ca – şi pe ploaie, ninsoare ori vânt – lookul tău să reziste.

Demachiere blândă

Ca să ai zi de zi un ten mai proaspăt şi mai luminos,utilizează dimineaţa şi seara un gel demachiant care purifică pielea fără s‑o agreseze. Gelul demachiant spumant de la Thalion este un produs ultra-uşor pe bază de alge marine,care se poate utiliza pe faţă şi pe gât,după care se clăteşte din abundenţă cu apă rece.

Preţ:68,10 lei

Mâini de catifea

Odată cu scăderea temperaturilor,pielea mâinilor devine mai sensibilă şi are nevoie de o îngrijire specială. Crema grasă regenerantă din gama GH3 prof. Dr. Ana Aslan de la Gerovital protejează mâinile împotriva acţiunii agresive a factorilor de mediu şi a diverşilor agenţi chimici cu care intră în contact,graţie complexului antiîmbătrânire GH3,ce conţine extract de castraveţi şi vitamina E.

Preţ:13 lei

9 atuuri într-un singur produs

Tenul cu imperfecţiuni,mixt,le dă coşmaruri multor femei,mai ales în toiul iernii,când pH-ul se poate modifica sub influenţa factorilor de mediu. Dacă te confrunţi şi tu cu aceeaşi problemă,poţi utiliza un produs precum Match Perfection BB Cream de la Rimmel. Sub forma unui balsam care reuneşte beneficiile machiajului şi ale produselor de îngrijire,îi oferă tenului nici mai mult,nici mai puţin de 9 atuuri:îl hrăneşte,îl menţine hidratat,diminuează porii şi,ca un adevărat erou,protejează mereu pielea,netezind-o şi conferindu-i matifiere şi luminozitate.

Preţ:30 leiRecente

Hedy Lamar foto  Crossroads (1942) jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Rihanna foto  Instagram jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 11 2024 jpg
Jennifer Garner jpg
Hannah Dodd foto  Shutterstock jpg
Sarah Jessica Parker jpg
Jessica Alba foto  Shutterstock jpg
Jessica Biel jpg
Sarah Wayne Callies foto  Shutterstock jpg
ten frumos jpg
Britney Spears jpg
Courteney Cox si Matthew Perry jpg
Boney M XP 1 png
Jane Seymour foto  Shutterstock jpg
Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit jpg
Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
mașină foto  Shutterstock jpg