Produse pentru o frumuseţe de invidiat

1 53084 original jpg jpeg

Mai multe zâmbete, mai multe clipe alături de cei dragi, mai multe momente pentru tine... sunt poate doar câteva din dezideratele tale pentru 2013. În fruntea lor ar trebui să se regăsească atenţia şi grija pentru frumuseţea ta. Ce bine că ai cu ce s-o îmbogăţeşti!

Un duş... regal

Fă-ţi cel mai frumos cadou după Sărbătorile de Iarnă şi încântă-ţi simţurile cu gelurile de duş din coşul de frumuseţe de sezon de la Melvita. Îmbogăţit cu extracte din fructe proaspete de zmeură,afine şi coacăze,cunoscute pentru proprietăţile antioxidante şi revigorante,gelul de duş organic din fructe roşii curăţă blând,fără să usuce pielea,oferind momente plăcute de relaxare. Crema de duş cu extracte proaspete de mere,gutui şi pudră de alune,fără săpun şi cu PH neutru,protejează echilibrul natural al pielii,în acelaşi timp îndepărtând celulele moarte.

Preţ:99,8 lei

De-a fir a păr

Vara,trebuie să înfrunte razele nemiloase ale soarelui,care-l vlăguiesc şi-i fură din hidratare,pe când iarna,ascuns mereu sub căciuli,se îngraşă mai repede şi chiar poate cădea mai des. Dă-i părului tău porţia de energie pe care o merită! Cu o textură lejeră şi nelipicioasă,uleiul pentru îngrijirea părului de la Himalaya îţi revitalizează podoaba capilară de la rădăcină la vârf.

Preţ:27 lei

Secretul lui Nefertiti,în trusa ta de frumuseţe

Arborele de Shea şi fructele sale,din care se extrage untul de Shea,venerat acum câteva milenii de cea mai frumoasă regină egipteană,Nefertiti,este şi astăzi considerat sacru de popoarele africane,graţie multiplelor sale virtuţi terapeutice pentru piele şi păr. Cât despre extractul de mango,acesta este bogat în acizi care stopează procesul de îmbătrânire,vitamina A şi fibre. Combinaţia ideală a celor două din crema pentru corp cu Shea şi mango de la L’Occitane favorizează regenerarea celulară şi îţi face pielea mai strălucitoare.

Preţ la cerere



Recente

mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg