Puncte de grăsime în jurul ochilor? Scapă de ele în mod natural

puncte de grăsime în jurul ochilor jpeg

Depozitele de grăsime din jurul ochilor reprezintă o afecţiune a pielii des întâlnită la adulţi, dar şi copiii şi bebeluşii pot avea puncte de grăsime sub ochi sau pe pleoape. Dacă ai puncte de grăsime în jurul ochilor, e bine să ştii că poţi scăpa de ele cu ajutorul unor remedii naturiste.

De cele mai multe ori dispar de la sine,dar în unele cazuri este nevoie de tratament şi chiar de intervenţie dermatologică. Aceste puncte de grăsime în jurul ochilor apar din cauza cheratinei,substanţa produsă de piele,care rămâne blocată în ţesuturile de la suprafaţa epidermei şi formează chisturide mici dimensiuni,albe,care nu dor,dar sunt foarte inestetice.

Din fericire,le poţi îndepărta,cu condiţia să exfoliezi pielea înainte. În felul acesta elimini celulele moarte şi,odată cu stratul devitalizat,elimini şi unele puncte de grăsime.

Puncte de grăsime în jurul ochilor - Metode simple să cureţi faţa

Amestecă miezul unui avocado copt cu câteva linguri cu gel de aloe vera şi fă o mască,pe care e bine s-o ţii pe piele o jumătate de oră,să acţioneze.

La ce este bună aloe vera

Ca să scapi de aceste puncte de grăsime în jurul ochilor, mixează o lingură de pudră de turmeric cu iaurt şi puţină pulbere de graham,iar amestecul format îl aplici pe faţa şi îl laşi să acţioneze 30 de minute. Masca este foarte eficientă când vine vorba despre înmuierea stratului exterior al pielii.

Cele două remedii sunt suficient de acide cât să dizolve pielea uscată,fără să iriţi tenul sau să producă eczeme.

Nu este indicat să scoţi punctelede grăsime cu acul,pentru că o manevră greşită te poate costa o rană de toată frumuseţea şi de durată.

Remediul care te scapă de puncte negre,acnee şi riduri