Răsfăţ complet pentru buze senzuale

1 73595 original jpg jpeg

Ne răsfăţăm tenul cu diferite măşti naturale, dar uităm de buze. Şi ele au nevoie de tratament! Mai ales atunci când se usucă pe timp de vară din cauza temperaturilor ridicate sau când au tendinţa de a se crăpa din cauza vântului.

Pentru a le înfrumuseţa,poţi folosi acasă câteva exfoliante naturale.

Exfoliant cu miere şi bicarbonat de sodiu

Pune într-un bol o linguriţă de miere alături de o linguriţă de bicarbonat de sodiu şi câteva picături de ulei de măsline. Amestecă totul până se formează o pastă moale. Aplică tratamentul pe buze şi lasă-l să acţioneze câteva minute. Masează uşor pentru a îndepărta celulele moarte şi clăteşte cu apă călduţă. Buzele tale vor străluci şi vor fi mai hidratate.

Gomaj cu zahăr brun şi ulei de cocos

Amestecă două linguriţe de zahăr brun cu o jumătate de linguriţă de ulei de cocos. Aplică pe buze cu ajutorul degetului şi masează-ţi buzele câteva secunde. Clăteşte-le şi aplică un balsam de buze protector.

Exfoliant cu sare şi zahăr

Amestecă o linguriţă de sare cu o linguriţă de zahăr. Aplică scrubul pebuzeşi masează delicat. Poţi repeta procedeul de două ori pe săptămână. Când vei aplica rujul,vei vedea că buzele vor arăta şi mai bine!

Dacă ai tendinţa să îţi muşti buzele,încearcă să uiţi de acest obicei. Chiar dacă ai impresia că îndepărtezi pielea moartă,atunci când le muşti le dai un aspect inestetic,care va fi vizibil chiar şi după aplicarea rujului.

Schimbă rujul

Dacă vrei să ai buze frumoase şi conturate,ai grijă cu ce le colorezi. Nu folosi doar un ruj,ci încearcă să ai mai multe la îndemână,care să îţi vină în ajutor atunci când ai nevoie. Este foarte imporant să te uiţi şi la termenul de valabilitate deoarece un produs expirat va îmbătrâni pielea de pe buze. Mai mult,de-a lungul timpului,în special în cazul gloss-urilor,bacteriile se acumulează şi pot provoca infecţii la nivelul buzelor.