Relaţia incredibilă dintre Drew Barrymore şi consoarta fostului soţ. Cât de mult a influenţat-o viaţa ei ca un carusel

1 drew jpg jpeg

Familia extinsă a actriţei Drew Barrymore tocmai s-a mărit. Fostul ei soţ, Will Kopelman, s-a căsătorit cu directorului de modă al publicaţiei „Vogue”, Alexandra Michler. Ce părere are Barrymore despre noua membră a familiei?

Actriţa s-a căsătorit cu Kopelman în 2012 şi au împreună două fiice, pe Olive şi Frankie. Au divorţat în 2016. Divorţul lui Barrymore de Kopelman a fost a treia şi probabil ultima căsătorie a vedetei, deoarece aceasta s-a arătat foarte afectată de această ultimă despărţire. „Mi-au trebuit cinci ani să pot vorbi despre asta şi să văd ce am făcut bine. Când divorţam, simţeam că nimic nu era în regulă. Cred că se aplică tuturor celor care cred că ceva va fi pentru totdeauna şi nu este", a dezvăluit ea în urmă cu un an. Apoi, a declarat pentru „People”: „Nu mă mai căsătoresc niciodată, niciodată, niciodată!”. Barrymore s-a ţinut de cuvânt şi a stat departe de altar, dar fostul ei soţ a decis să mai facă o încercare.

Drew Barrymore o venerează pe noua soţie a fostului ei soţ

Într-un interviu recent, Drew Barrymore a făcut dezvăuiri cu privire la soţia lui Will Kopelman şi motivele pentru care oferă cuplului „spaţiu”: „Allie Michler este o femeie incredibilă şi simt că am câştigat la loterie cu ea. Simt că am noroc că există acest nou suflet frumos care a venit în viaţa noastră”, a mărturisit Barrymore. Ea chiar doreşte ca Michler „să fie cel mai bun prieten al ei”. Potrivit vedetei, Kopelman şi soţia „îşi clădesc căsnicia într-un mod frumos, lent, respectuos”.

Olive şi Frankie, fiica lui Barrymore şi Kopelman, şi-au creat propria relaţie cu Michler. „Sunt atât de norocoasă pentru că a venit în viaţa lui Will şi le-a cunoscut fiicele mele foarte bine. Este un miracol!”, a explicat Barrymore.

A avut o viaţă personală tumultuoasă

Actriţa şi magnatul media Drew Barrymore a cunoscut probabil mai multe suişuri şi coborâşuri în 40 de ani decât majoritatea oamenilor într-o viaţă. Fiică a actorului şi poetului John Drew Barrymore şi a lui Jaid Barrymore, Drew să facă actorie la 11 luni şi a devenit faimoasă la vârsta de 7 ani, când a jucat într-unul dintre cele mai de cunoscute filme americane, „ET”. Din păcate, succesul timpuriu a împins-o către consumul de alcool şi droguri la vârsta de doar 10 ani. La 13 ani, trecuse deja prin două perioade de dezintoxicare. A abandonat liceul şi s-a mutat într-un apartament din Hollywood, singură, după ce cariera ei de actriţă a cedat.

La mijlocul anilor `90, şi-a reluat cariera de actorie şi şi-a lansat propria companie de producţie, „Flower Films”, care a încasat peste 1 miliard de dolari la box-office.

Barrymore a avut o tinereţe tumultoasă şi a fost implicată inclusiv în relaţii serioase. Actriţa a rupt două logodne. La vârsta de 16 ani, s-a logodit prima dată cu Leland Hayward, un tânăr de 24 de ani dintr-o familie apreciată de la Hollywood, apoi s-a despărţit de acesta. În adolescenţă, a acceptat propunerea de căsătorie a actorului Jamie Walters, dar şi de el s-a despărţit înainte de a se căsători. Apoi, la 19 ani, s-a căsătorit cu Jeremy Thomas, un barman în vârstă de 31 de ani pe care îl cunoştea de doar 6 săptămâni, dar au decis să divorţeze peste numai 2 luni de căsnicie.

Cea de-a doua căsătorie a avut loc când actriţa avea 26 de ani. S-a măritat cu comediantul Tom Green, dar cuplul şi-a anunţat divorţul după mai puţin de un an. După despărţirea de Green, Barrymore a menţinut o relaţie de cinci ani cu bateristul Strokes, Fabrizio Moretti.

Niciuna dintre relaţiile ei nu a durat prea mult. Barrymore părea să se calmeze când l-a întâlnit pe consultantul de artă Will Kopelman, în 2011. Cei doi au fost nedespărţiţi şi s-au căsătorit în vara anului 2012, când Barrymore era însărcinată cu primul lor copil, fiica lor Olive. În 2014, actriţa a născut-o şi pe cea de-a doua lor fiică, Frankie. Relaţia lui Barrymore cu Kopelman părea că i-a oferit în cele din urmă familia pe care şi-o dorise dintotdeauna. Şi-a numit socrii „cea mai bună familie”. Totuşi, cuplul şi-a anunţat divorţul la 4 ani de la căsătorie, iar despărţirea a fost amiabilă.Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg