Relaţia specială dintre Prinţesa Diana şi Luciano Pavarotti. O ploaie londoneză i-a apropiat pe cei doi

1 fotojet jpg jpeg

Regretata Prinţesă a Inimilor avea o căldură şi-o bunătate incontestabile. După cum spunea şi fratele ei mai mic, Charles, la înmormântarea sa, Diana “era simbolul unei umanităţi altruiste... o luptătoare a drepturilor celor cu adevărat asupriţi”. Şi toţi din jurul ei simţeau “acea magie specială a ei”, chiar şi tenorul Luciano Pavarotti.

Pavarotti era şi el un superstar în toată regula, o persoană publică cu o notorietate răsunătoare. Şi-a făcut debutul în operă în 1961, ca rolul Rodolfo din "La Boheme" şi, la scurt timp, a devenit unul dintre cele mai îndrăgite staruri de operă din toate timpurile. Iar unul dintre cei mai mari admiratori ai săi era nimeni altul decât Prinţul Charles, soţul Dianei. Prin intermediul Prinţului de Wales l-a cunoscut şi Prinţesa Inimilor pe faimosul tenor.

Conform celor relatate de Classic FM, fostul cuplu regal se afla în vizită în Verona când Charles i-a sugerat soţiei lui să meargă să vadă un spectacol de-ai tenorului, “Recviemul lui Verdi”. Atunci a fost momentul în care Prinţesa Diana a devenit fascinată de talentul marelui tenor.

stanga
dreapta
2 pavarotti shutterstock 776271904 jpg jpeg
3 printesa diana profimedia 0191952440 jpg jpeg
1 fotojet jpg jpeg

Prinţesa şi tenorul au devenit prieteni buni, bucurându-se de acelaşi anturaj de cinci stele şi implicându-se în aceleaşi campanii caritabile împreună, care aveau ca scop eradicarea terenurilor minate din întreaga lume. Prietenia lor specială poate fi rezumată cel mai bine făcând referire la întâlnirea lor memorabilă din Hyde Park, Londra.  

În 1991 - susţine BBC - Pavarotti a susţinut spectacolul "Pavarotti in Hyde Park", marcând astfel 30 de ani de carieră ca tenor. Însă evenimentul era cât pe ce să fie compromis din cauza vremii britanice. Începuse ploaia şi nu dădea semne să ce termine prea curând. “A plouat 24 de ore!”, a spus Hervey Goldstein, care a promovat spectacolul.

Pavarotti era ferit de stropii de ploaie pe scenă, însă cei 125.000 de oameni prezenţi la eveniment de-abia se mai puteau feri de rafalele ude sub umbrelele lor. Şi vorbim despre membri ai familiei regale britanice, despre celebrităţi şi personalităţi care nu ştiau ce să mai facă pentru a nu se uda. În plus, din cauza umbrelelor, marea parte a publicului nu vedea nimic pe scenă, iar Goldstein s-a văzut nevoit să le ceară unora să-şi închidă umbrelele.

Diana a fost prima care a renunţat la umbrelă. “Le-a cerut celor care o protejeau de ploaie să închidă umbrelele”, a dezvăluit acesta. “După care aveam impresia că eram pe stadion şi s-a făcut un val din acela imens… Toţi au urmat exemplul prinţesei şi au început să aplaude gestul”. Observând de pe scenă iniţiativa Dianei, Pavarotti i-a dedicat o melodie în onoarea ei, cimentând astfel prietenia lor frumoasă.

Fotograful regal Anwar Hussein a povestit pentru revista People cum a însoţit-o pe prinţesă înăuntru după spectacol şi le-a făcut o fotografie frumoasă împreună celor doi. Udă până la piele, Diana a început să glumească: “Îţi place noua mea coafură?”.

“După acel moment, cei doi ai avut o prietenie specială”, a ţinut să precizeze fotograful regal.

Relaţia apropiată dintre cei doi a durat până în ultima clipă din viaţa Dianei. Conform Classic FM, tenorul voia nespus de mult să cânte la înmormântarea mult îndrăgitei lui prietene, însă a fost atât de distrus de dispariţia ei bruscă, violentă şi preamatură, încât n-a putut face asta. În schimb, a fost unul dintre cei mai trişti particinaţi la funeraliile Prinţesei Diana.

Foto - Shutterstock, ProfimediaRecente

minciuna   shutterstock 1929158141 jpg
kim kardashian fata jpg
aursiargintaec@clickpentrufemei ro jpg
ZM RO elderflower Advertorial 900x500px LO 01 1 jpg
Vedete jpg
Angelina Jolie si copiii jpg
Hamlet jpg
horoscopul verii shutterstock 2146570531 jpg
Estee Lauder profimedia 0101843304 jpg
vis   cuplu   heart g2606d5f48 1280 jpg
Nicole Kidman si Tom Cruise jpg
Mark Twain jpg
foto vladimir putin jpg
Vedete  jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
vedete jpg
Brad Pitt jpg
Patricia Taylor si Keanu Reeves   shutterstock 95848498   crop png
Vedete jpg
eurovision shutterstock 2148569303 jpg