Relaţia toxică dintre Jennifer Aniston şi mama ei. „Mama era superbă, cum n-am fost eu niciodată!”

1 jen png png

În cadrul unui interviu oferit de starul hollywoodian revistei Elle, Jen a vorbit despre relaţia complicată pe care a avut-o cu cea care i-a dat naştere, Nancy Dow. Încă de la o vârstă fragedă, Aniston a fost martora destrămării mariajului părinţilor ei, lucru care a afectat-o pe mama vedetei destul de mult. „Mama făcea parte dintr-o generaţie care făcea multe lucruri pentru a da bine, avea întotdeauna grijă să dea impresia că totul era bine. Asta este o amintire pregnantă din copilăria mea”, a dezvăluit actriţa.

Mama şi fiica s-au distanţat, la un moment dat, însă Jennifer şi-a dat seama, pe măsură ce trecea timpul şi se maturiza şi ea, că Nancy făcuse toată viaţa ei tot ce ştia şi ea mai bine să facă. „Mama spunea tot felul de lucruri pentru că aşa ştia ea să mă iubească. Nu o făcea ca să fie o afurisită sau ştiind că-mi provoacă nişte răni adânci pentru care eu voi cheltui sume mari de bani ca să trec peste ele. Se purta cum se purta pentru aşa fusese crescută şi ea”, a conchis vedeta serialului Prietenii tăi.

În orice caz, copiii se creşteau altfel pe vremea când Aniston era mică. „Mama pierdea din vedere ceea ce era cu adevărat important. Dar, în tot acel timp, încerca numai să reziste şi să facă tot ce putea ea să facă, chinuindu-se financiar şi acceptând faptul că soţul ei nu mai era lângă ea. Să fii mamă în anii '80 cu siguranţă că era destul de complicat!”

Când a venit momentul să plece din casa părintească, Jen s-a bucurat extrem de mult. „Nu că acasă lucrurile erau îngrozitoare sau complet neplăcute, dar am trecut şi eu prin tot felul de provocări”, a explicat vedeta.

Care au fost toate acele lucruri neplăcute din copilăria şi adolescenţa starului hollywoodian, care au de-a face cu mama ei?

„Mama fusese model şi ţinea mult la felul cum aratam amândouă, cum ne percepea lumea”, explică Aniston. „Eu n-am ajuns să fiu niciodată copilul model pe care şi l-a dorit. Fetiţa din mine nu voia decât să fie iubită de o mamă care se concentra pe lucruri care nu contau de fapt. ”

Momentul în care cele două un rupt orice legătură a fost cel în care Dow a publicat o carte - From Mother and Daughter to Friends: A Memoir - în 1999, în care a găsit potrivit să vorbească şi despre viaţa privată a discretei actriţe. Jennifer s-a supărat atât de tare, încât nici măcar n-a invitat-o pe mama ei la nunta ei cu Brat Pitt, în 2000. Cele două au reuşit să se împace abia după divorţul actriţei de Pitt.

Totuşi n-au reuşit să menţină o relaţie foarte apropiată. De fapt, Aniston a uitat întregul ei trecut abia când mama ei a făcut un AVC în 2011. „Mama fusese model, era superbă, eu n-am fost niciodată superbă. Dar mama era şi foarte neiertătoare. Pur şi simplu, se supăra şi apoi nu-i mai trecea, lucru care mi s-a părut întotdeauna meschin”, a dezvăluit Jennifer. Aniston a participat la înmormânarea mamei sale, de pe 27 mai 2016, la două zile de la dispariţia acesteia definitive din viaţa vedetei.

Foto - Shutterstock, Instagram Jennifer AnistonRecente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg