Remedii pentru fortificarea rapidă a părului

par matasos jpeg

Părul este atuul cel mai de preţ al unei femei, dar de cele mai multe ori podoaba capilară are de suferit de pe urma folosirii îndelungate a plăcii de îndreptat părul, vopselelor şi nuanţatoarelor sau a altor produse de îngrijire care subţiază firul de păr.

Ce poţi face pentru ca părul tăusă se fortifice rapid,într-o lună? Citeşte în continuare câteva sfaturi uşor de pus în practică.

1. Seminţele de schinduf

Acestea pot fi folosite pentru a reduce căderea părului şi pentru a spori creşterea pletelor.  

Mod de utilizare: 

Se înmoaie 3 linguri de seminţe de schinduf în apă,timp de 8 -10 ore. După ce s-au înmuiat,se macină seminţele pentru a obţine o pastă fină. Apoi se amestecă cu 2 linguriţe de lapte de cocos. Când este gata,se aplică această pastă pe scalp şi pe păr. Lasă să acţioneze timp de 30 de minute,după care speli părul cu apă caldă.

Aplică acest tratament de două ori pe săptămână,pentru a preveni apariţia mătrăţei şi a încuraja creşterea părului.

2. Uleiurile de vitamina E

Uleiul de vitamina E este de fapt foarte bogat în antioxidanţi şi,prin urmare,poate contribui la lupta împotriva căderii părului. Acesta poate ajuta în mod eficient la creşterea fluxului de oxigen din interiorul corpului şi,prin urmare,la creşterea circulaţiei sângelui din scalp.Ai nevoie de:ulei cu vitamina,apă şi şampon.  

Mod de utilizare:  

Masezi scalpul cu uleiul de vitamina E. Se lasă să acţioneze toată noaptea. În dimineaţa următoare,te clăteşti cu şampon şi apă din abundenţă. Apoi vei observa că părul este mai moale şi mai mătăsos.

3. Frunzele de henna

Un alt remediu uşor pentru întărirea firelor de păr  constă în folosirea frunzelor de henna. Ele vor face părul mai moale,mai gros,mai puţin predispus la rupere şi îi vor da o culoare naturală intensă. Există două modalităţi de folosire a acestor frunze,pentru a hrăni părul.

Prima reţetă:Trebuie să amesteci o cantitate adecvată de pulbere de henna cu apă,pentru a crea o pastă cu o consistenţă ca de iaurt. Poţi utiliza şi ceai verde în loc de apă plată,pentru o mai bună hidratare. Pasta henna va sta deoparte peste noapte. În dimineaţa următoare,adaugi 2 linguriţe de suc ​​de lămâie şi un ou crud. Amestecul se aplică direct pe păr şi se lasă să stea până se uscă. Apoi speli părul cu şampon şi cu apă,ca de obicei.

A doua reţetă:Pisezi un pumn de frunze proaspete de henna şi amesteci cu o cantitate adecvată de apă,pentru a crea o pastă fină. Să lasă pasta să stea timp de două ore şi apoi o aplici direct pe păr. Ulterior,acoperi părul cu o cască de duş. După aproximativ 2-3 ore,clăteşti bine părul,cu apă şi şampon.

Ţine minte că trebuie să porţi mănuşi de protecţie atunci când foloseşti henna. Totodată,la aplicarea pastei de frunze pe păr,ai nevoie de o perie de păr,pentru a evita colorarea. Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg