Remedii pentru gene mai lungi şi dese

1 77922 original jpg jpeg

Genele lungi şi dese oferă mai multă frumuseţe ochilor, dar nu toate femeile au norocul de astfel de gene. Pentru a avea gene lungi şi groase, este important să ai o alimentaţie sănătoasă dar depinde şi de genetică. Însă, există câteva remedii care stimulează creşterea genelor într-un timp scurt.

Uleiurile

Uleiul de ricin şi uleiul de măsline sunt foarte bune pentru stimularea creşterii genelor. Aplică seara unul dintre aceste uleiuri şi lasă-l să acţioneze peste noapte. Clăteşte în dimineaţa următoare cu apă călduţă. Dacă îţi este mai uşor, poţi pune uleiul într-un tub mai vechi de rimel şi să te foloseşti de periuţă.

Masează pleopele

Prin masarea pleoapelor stimulezi circulaţia sangelui şi, implicit, creşterea genelor. În plus, acest truc te ajută să ai gene mai puternice şi să nu mai cadă. Aşadar, masează pleoapele cu degetele prin mişcăr circulare, 10 minute, în fiecare zi.

Capsule uleioase de vitamina E

Prin aplicarea de vitamina E stimulezi creşterea şi întărirea genelor, prevenind mâncărimea şi iritarea, plus că previne ruperea lor. Aplică conţinutul unei capsule uleioase pe gene, masând cu degetele. Repetă tratamentul în fiecare seară.

Gel de aloe vera

Gelul extras din frunza de aloe vera este remediul natural cel mai eficient pentru gene mai groase, puternice şi lungi. Amestecă o linguriţă de gel de aloe vera cu două picături de ulei de jojoba. Aplică din pasta obţinută o cantitate mică pe gene şi las-o să acţioneze cât mai mult, peste noapte, dacă se poate.

Ceai verde

Prepară-ţi un ceai, iar pliculeţele foloseşte-le pentru combaterea cearcănelor. Acum, pune o lingură de ceai pe o dischetă demachiantă, apoi pe cealaltă, şi aplică-le pe ochi. Lasă-le să acţioneze asupra genelor până se usucă, după care clăteşte cu apă rece. Un alt mod prin care poţi folosi ceaiul verde este să amesteci două linguri de băutură cu două linguri de ulei de măsline, după care masează genele cu soluţia obţinută.

Dacă vrei să ai gene mai lungi, mai puternice şi mai sănătoase, încercă aceste remedii naturale! În timp vor oferi rezultatele dorite.Recente

Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg