Remedii pentru gene mai lungi şi dese

1 77922 original jpg jpeg

Genele lungi şi dese oferă mai multă frumuseţe ochilor, dar nu toate femeile au norocul de astfel de gene. Pentru a avea gene lungi şi groase, este important să ai o alimentaţie sănătoasă dar depinde şi de genetică. Însă, există câteva remedii care stimulează creşterea genelor într-un timp scurt.

Uleiurile

Uleiul de ricin şi uleiul de măsline sunt foarte bune pentru stimularea creşterii genelor. Aplică seara unul dintre aceste uleiuri şi lasă-l să acţioneze peste noapte. Clăteşte în dimineaţa următoare cu apă călduţă. Dacă îţi este mai uşor, poţi pune uleiul într-un tub mai vechi de rimel şi să te foloseşti de periuţă.

Masează pleopele

Prin masarea pleoapelor stimulezi circulaţia sangelui şi, implicit, creşterea genelor. În plus, acest truc te ajută să ai gene mai puternice şi să nu mai cadă. Aşadar, masează pleoapele cu degetele prin mişcăr circulare, 10 minute, în fiecare zi.

Capsule uleioase de vitamina E

Prin aplicarea de vitamina E stimulezi creşterea şi întărirea genelor, prevenind mâncărimea şi iritarea, plus că previne ruperea lor. Aplică conţinutul unei capsule uleioase pe gene, masând cu degetele. Repetă tratamentul în fiecare seară.

Gel de aloe vera

Gelul extras din frunza de aloe vera este remediul natural cel mai eficient pentru gene mai groase, puternice şi lungi. Amestecă o linguriţă de gel de aloe vera cu două picături de ulei de jojoba. Aplică din pasta obţinută o cantitate mică pe gene şi las-o să acţioneze cât mai mult, peste noapte, dacă se poate.

Ceai verde

Prepară-ţi un ceai, iar pliculeţele foloseşte-le pentru combaterea cearcănelor. Acum, pune o lingură de ceai pe o dischetă demachiantă, apoi pe cealaltă, şi aplică-le pe ochi. Lasă-le să acţioneze asupra genelor până se usucă, după care clăteşte cu apă rece. Un alt mod prin care poţi folosi ceaiul verde este să amesteci două linguri de băutură cu două linguri de ulei de măsline, după care masează genele cu soluţia obţinută.

Dacă vrei să ai gene mai lungi, mai puternice şi mai sănătoase, încercă aceste remedii naturale! În timp vor oferi rezultatele dorite.



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg