Gene superbe în 5 paşi

1 46818 original jpg jpeg

Ochii îţi pun în valoare frumuseţea, iar genele lungi, curbate şi bine definite sunt visul oricărei femei. Aşa că nu mai sta pe gânduri: citeşte sfaturile de mai jos şi reinventează-ţi aspectul cu ajutorul unor gene perfecte.

Pe aceeaşi temă:

Permanentul de gene te face să pari mai tânără!

Ştii să te demachiezi corect?

Începe cu demachierea

Pentru ca rimelul să-ţi contureze genele după forma dorită,e bine să-l aplici pe gene perfect curate şi demachiate. Alege cu atenţie un produs eficient,dar care să nu fie agresiv cu genele şi ochii. Demachiantul trebuie să fie suficient de blând încât să nu te trezeşti cu fire de gene rămase pe faţă. Nu uita să te demachiezi în fiecare seară,oricât de obosită eşti,altfel rişti să-ţi pierzi genele,dacă dormi cu mascara pe ele! Descurcă apoi genele cu o periuţă specială.Foloseşte un cleştişor special

Pentru gene dese şi lungi,aplică zilnic un tratament cu ulei de ricin. Stimulează procesul de regenerare a genelor şi le întareşte pe cele existente. De asemenea,folosit aşa cum trebuie,respectiv nu prea aproape de rădăcina genei şi fără a presa tare,cleştişorul face minuni! Genele se curbează în câteva secunde,iar dacă în completare foloseşti şi un rimel pentru curbare,efectul este garantat.

Două straturi de rimel sunt suficiente

Atunci când aplici rimelul,încearcă să nu atingi rădăcinile genelor şi nu forţa mişcarea de curbare. Foloseşte o mascara de calitate şi modelează uşor genele în forma dorită. Altfel,presiunea se răsfrânge asupra conturului delicat al pleoapei şi-i distruge vitalitatea. Dă-ţi cu rimel de la rădăcină spre vârfuri,începând din colţul exterior spre cel interior şi mişcă periuţa în zig-zag,ca să eviţi lipirea genelor între ele. Pentru a le arcui perfect,aplică două straturi de rimel.

Fiecare tip de mascara are o periuţă specifică,ca să-şi îndeplinească cât mai bine misiunea promisă. Rimelul pentru volum are de obicei periuţa groasă şi stufoasă,pe când cel pentru alungirea genelor are periuţa curbată. Pentru genele lungi,este indicat să optezi pentru o periuţă lungă,eventual curbată,care să aibă efect de lifting. Dacă ai genele scurte,alege o periuta scurtă şi foarte deasă,care să te ajute să rimelezi chiar şi genele cele mai scurte.

Natura nu a fost foarte generoasă cu tine la capitolul gene? Poţi îndrepta acest lucru cu ajutorul genelor false! În caz că nu ştii cum să ţi le pui,cere sfatul unei cosmeticiene. Pentru un efect subtil,aplică genele numai la colţul exterior al ochiului.



Recente

Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg