Reţeta antiîmbătrânire pentru părul tău

1 78366 original jpg jpeg

Ne preocupăm de frumuseţea pielii, facem tot posibilul să prevenim apariţia ridurilor şi încercăm tot felul de tratamente minune. La fel ca pielea, cu trecerea anilor şi părul nostru îmbătrâneşte, iar acest lucru devine vizibil nu doar prin apariţia firelor albe. Există moduri simple de a preveni îmbătrânirea părului şi de a-i reda în mod natural vitalitatea, strălucirea şi chiar culoarea: 

Alimentaţia e cea mai importantă

Orice schimbare vizibilă la exterior trebuie să plece din interior. O alimentaţie bogată în Omega 3 este esenţială pentru sănătatea podoabei capilare. Consumă peşte, nuci, avocado şi legume verzi pentru a te asigura că ai necesarul zilnic de nutrienţi pentru un păr frumos.

Tunsoarea schimbă totul

Dincolo de aspectul estetic, tunsul şi tipurile de tunsori potrivite firului de păr sunt foarte importante pentru părul tău. De exemplu, dacă ai un păr cu o textură subţire, tunsorile scurte şi medii sunt cele mai potrivite.

Alege nuanţa potrivită

Stiliştii ne sfătuiesc să alegem o culoare de vopsea cât mai apropiată de culoarea naturală.

Evită spălarea zilnică

Să ne spălăm zilnic pe păr nu este recomandat de niciun stilist deoarece rişti să distrugi pH-ul scalpului şi să elimini uleiurile naturale necesare sănătăţii părului tău.

Protejează-l de razele soarelui

La fel ca pielea şi părul are nevoie de protecţie împotriva razelor de soare. Poartă o pălărie ori de câte ori de expui mai mult la soare şi foloseşte produse de protecţie solară.

Nu folosi toate produsele de styling de pe piaţă

Industria cosmetică ne asaltează cu tot felul de produse pentru păr. Şampon uscat, gel, spumă de păr, balsam, măşti. Limitează-te doar la folosirea anumitor produse, care chiar îţi sunt necesare, altfel firul de păr are de suferit.

Sursa foto: boldsky.comRecente

Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg
Jennifer Garner jpeg