Reţete de măşti pentru fiecare tip de ten

1 75132 original jpg jpeg

Pielea are nevoie de îngrijire specială, iar produsele pe care le folosim trebuie alese cu foarte mare atenţie. Pentru a evita iritarea şi reacţiile adverse, testează întotdeauna crema pe pielii mâinii înainte de a o cumpăra. Ea trebuie să se potrivească tipului de tegument pe care-l ai.

Există produse de îngrijire a pielii care trebuie alese în funcţie de tipul tenului,iar cel de curăţare este unul dintre ele. Însă,cele mai bune măşti de curăţare a tegumentuluicare nu vor produce reacţii adverse sunt cele preparate chiar de tine în casă. Iată câteva reţete.

Pentru tenul uscatMască facială cu miere şi iaurt

Amestecă într-un bol două linguri de iaurt şi o lingură de miere. Aplică pasta obţinută pe faţa proaspăt spălată şi masează prin mişcări circulare. Las-o să acţioneze 10 minute,apoi clăteşte cu apă călduţă.

Mască facială cu smântână şi ulei de măsline

Pune într-un bol o lingură de smântână şi una de ulei de măsline,pe care le amesteci. Aplică crema pe faţă şi las-o să acţioneze 15 minute,după care clăteşte cu apă călduţă. Pielea va fi hidratată şi catifelată.

Mască facială cu roşii

Amestecă într-un bol două linguri de pulpă de roşie,o lingură de lapte şi una de suc de lămâie. Amestecă-le şi apoi aplică pasta obţinută pe faţă. Las-o să acţioneze 10 minute,după care clăteşte cu apă călduţă.

Pentru tenul gras Mască facială cu miere şi lămâie

Pune într-un vas cantităţi egale de miere şi suc de lămâie (de preferat două linguri din fiecare) şi amestecă-le cu o lingură. Aplică pasta pe faţă,las-o să se usuce şi apoi clăteşte cu apă călduţă.

Mască facială cu iaurt şi banană

Amestecă două linguri de iaurt cu jumătate de banană făcută pastă. Aplică amestecul obţinut pe piele şi lasă-l să acţioneze până se usucă. Clăteşte cu apă călduţă şi apoi aplică o cremă hidratantă. Tenul normal are nevoie de vitaminele A şi E,dar şi de proteine.Recente

Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg