Richard Gere a împlinit 73 de ani! „Copiii mici mă mențin tânăr!”

Pe 31 august 2022, starul hollywoodian a împlinit 73 de ani, lucru destul de greu de crezut, având în vedere că n-arată acest lucru! Parcă mai ieri era acel bărbat bine din filmul „Frumușica”, de vreo 40 și ceva de ani, care cucerea publicul feminin! Care este secretul menținerii sale în formă?

image

În 2020, în timpul unui eveniment, actorul a fost întrebat cum de reușește să se mențină în formă, iar el a răspuns pe cât de amunzant, pe atât de sincer: „Nu te concentra pe așa ceva, acesta e secretul!”, după care a adăugat: „Faptul că am copil mic ajută de asemenea!”.

Vorbind despre fericire, în cadrul altui interviu, Gere a dezvăluit următoarele: „Fericirea este un proiect, nu e un loc în care te duci pur și simplu. Îmi extind ce pot să-mi extind, ca mintea și sufletul, dar și capacitatea de-a mă autodepăși, iar lucrurile acestea constituie fericirea, cred. Am încredere că așa stau lucrurile!”.

În tot acest timp, Rochard are alături o femeie pe care el o adoră, pe soția sa, Alejandra Silva. Pentru actor a fost dragoste la prima vedere imediat ce a pus ochii pe ea și a simțit fiorii iubirii, lucru confirmat și de doamna Gere.

„Un prieten ne-a făcut cunoștință”, a început Alejandra să povestească în revista Hello!. „Ne-am uitat unul la celălalt și am simțit amândoi o legătură strânsă. Nu ne puteam lua ochii unul de la altul și de-atunci n-am mai fost despărțiți niciodată”, a continuat ea să explice.

„Poveștile de dragoste cu începuturi complicate, în care trebuie să depășești greutăți împreună, îi pot apropia pe cei doi… Cu siguranță că am avut îndoielile mele, la un moment dat… La început el era mai convins decât mine că relația noastră o să funcționeze. Însă, încă de la început, ni s-a părut amândurora că ne-a fost menit să ne întâlnim și să fim împreună”, a conchis Alejandra.

La scurt timp, cei doi amorezi și-au unit destinele într-o ceremonie indiană, în aprilie 2018, la ferma lui Richard și sunt perfect fericiți împreună de-atunci. „Simt că trăiesc într-un basm. Fără nicio ezitare, simt că sunt cea mai fericită femeie din lume!”, a adăugat doamna Gere.

„Sunt cel mai norocos bărbat din univers!”, a ținut și actorul să adauge. „Cum să nu fiu?! Sunt însurat cu o femeie frumoasă, care e deșteaptă, sensibilă, loială celor din jur, amuzantă, răbdătoare, iertătoare și o bună bucătăreasă, care poate face cele mai bune salate din lume!”, a dezvăluit starul din „Frumușica”.

Gere a devenit tată pentru a doua oară la 70 de ani, când a venit pe lume copilul său și al soției Alejandra Silva, în aprilie 2020. El este dovada vie că vârsta nu e nimic altceva decât un număr și că viața trebuie trăită la maximum!

Foto - ShutterstockRecente

Piele somon jpg
SAGA jpg
Jennifer Lopez, anastasia Soare sursa  Instagram jpg
Tom Cruise jpeg
Magda Vasiliu (5) jpg
Regele Charles al III lea Sursa foto shutterstock 765355024 jpg
Pamela Anderson sursa  Variety jpg
Creier jpg
Beyoncé jpg
Vin Diesel cu soția sursa  Shutterstock jpg
Madonna, Mariah Carey sursa  Shutterstock jpg
Justin Bieber jpg
Kate Hudson, actrița Goldie Hawn sursa  shutterstock jpg
Reguli bizare impuse de Regina Victoria la propria inmormantare Sursa foto shutterstock 169010507 jpg
Riley Keough, Elvis Presley, sursa  Shutterstock jpg
Meghan Markle in lacrimi jpeg
Kim Kardashian jpg
Prințesa Eugenie jpg
Sam Smith jpg
Shakira  Cosmopolitan jpg