Rihanna, numită Erou Naţional în Barbados, ar putea fi însărcinată? Ce indică o posibilă sarcină

1 profimedia 0386802213 jpg jpeg

Recent, Rihanna a fost numită Erou Naţional în Barbados. Pe 29 noiembrie, ţara insulară din regiunea Caraibe a devenit oficial o republică prin declararea independenţei faţă de Regatul Unit al Marii Britanii, anunţând-o pe Sandra Mason ca noul său şef de stat. Rihanna a participat la ceremonie şi a primit recunoaşterea menţionată, dar a tras atenţia fanilor prin detalii care ar putea indica o sarcină.

În aceeaşi zi în care Barbados a devenit republică, Rihanna a fost declarată Erou Naţional de către Mia Mottley, prim-ministru în Barbados. Cântăreaţa a fost prezentă la ceremonia istorică care a rupt legăturile vechi de secole ale statului Barbados cu monarhia britanică şi a numit primul său preşedinte, Dame Sandra Mason. Rihanna este ambasador al ţării din 2018, iar marţi, 30 noiembrie, s-a anunţat că va deveni membră a Ordinului Eroilor Naţionali. Ordinul a fost creat în 1998 de către Parlamentul Barbados.

Premiul este acordat celor care „au oferit servicii remarcabile statului Barbados” şi „au contribuit la îmbunătăţirea condiţiilor economice şi sociale din Barbados”. Adresându-se Rihannei, Mottley a declarat: „În numele unei naţiuni recunoscătoare, a unui popor şi mai mândru, vă prezentăm desemnatul pentru eroul naţional al Barbados”. Rihanna şi-a atins inima atunci când a fost lăudată de Mottley, care a citat propriile versuri ale cântăreţei când a spus: „Fie ca tu să continui să străluceşti ca un diamant şi să aduci onoare naţiunii tale prin cuvintele tale, prin acţiunile tale oriunde vei merge”. Artista a spus că a fost un moment pe care nu-l va uita niciodată şi a adăugat: „Acesta este încă singurul loc pe care l-am numit acasă. Iubesc Barbados, vă iubesc şi mă rog ca tinerii să continue să împingă Barbados înainte. Am călătorit prin lume şi am primit multe premii şi recunoaşteri, dar nimic, nimic nu se compară cu a fi recunoscut în ţara în care ai crescut.”

Aşteaptă primul ei copil?

În timpul ceremoniei, Rihanna a purtat o rochie lungă portocalie de Bottega Veneta, asortată cu sandale negre. În urma postării pe reţelele sociale a unor fotografii cu ea în această ţinută, au apărut şi reacţii care confirmau că nu doar rochia ei a atras atenţia fanilor. Unii au subliniat că vedeta pop şi-a acoperit abdomenul şi că ar putea să aştepte un prim copil cu iubitul ei, rapperul A$AP Rocky. „Este cum RiRi #însarcinată, deoarece sunt sigur că văd un abdomen bombat”, a remarcat un fan. O pagină de Twitter numită @TheAcademy a mers mai departe şi a potat: „Rihanna este însărcinată cu primul ei copil cu A$AP Rocky”. Aşa cum era de aşteptat, fanii nu şi-au putut ascunde surpriza. „Cât de repede a lăsat-o însărcinată Rocky pe Rihanna?!!” a scris un fan şocat. Nu toată lumea a fost de acord: „Nu cred că Rihanna este însărcinată până când ea însăşi nu anunţă asta”.

Artista nu a confirmat, cu toate că prietena ei Melissa Forde a făcut-o oarecum. După ce publicaţia „The Neighbourhood Talk” a postat pe Instagram zvonurile, lui Forde i-a plăcut postarea, ceea ce i-a făcut pe mulţi să creadă că ea confirmă vestea.

Rihanna şi A$AP Rocky au aşteptat mult până să anunţe oficial că formează un cuplu

Deşi Rihanna şi Rocky sunt prieteni de aproape un deceniu, au devenit un cuplu relativ recent. Rocky, pe numele real Rakim Athelaston Mayer, este un rapper şi producător muzical american din Manhattan. Cei doi au colaborat la o serie de proiecte în trecut. Ea a apărut în videoclipurile lui muzicale, iar el în campania ei, Fenty Beauty. Au cântat pentru prima oară împreună în anul 2012, la MTV VMA, iar anul următor, Rocky s-a alăturat Rihannei la deschiderea evenimentului Diamonds World Tour.

Citeşte şi:

Legătura pe care Rihanna o are cu o renumită companie aeriană. Secretul pe care puţini îl cunosc

Inspiră-te din secretele de frumuseţe ale Rihannei

În 2018, cei doi au fost văzuţi la Săptămâna Modei de la Paris, cu toate că atunci Rihanna era partenera lui Hassan Jameel, un om de afaceri saudit, iar Rocky avea o relaţie cu Kendall Jenner. La începutul anului 2020, o sursă anonimă a declarat: „Rihanna şi A$AP se întâlnesc şi s-au apropiat mult. Se distrează şi au avut întotdeauna o chimie bună”. Câteva zile mai târziu, au fost văzuţi luând cina împreună la un restaurant. În decembrie 2020, au mers în vacanţă împreună în Barbados, unde au fost fotografiaţi sărutându-se. Abia în luna mai 2021, au confirmat oficial relaţia, când Rocky a numit-o pe Rihanna „doamna mea” şi „dragostea vieţii mele” într-un interviu pentru „GQ”. În septembrie, şi-au făcut debutul ca un cuplu pe covorul roşu la Gala Met.

FOTO: Profimedia



Recente

Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg