Ringo Starr, pe patul de moarte la numai 6 ani. „Am stat atât în spital, încât mi-am făcut o trupă acolo!”

1 ringo jpg jpeg

Ringo Starr a fost basistul celei mai mari trupe din toate timpurile – The Beatles. Iar fanii ar putea crede că ştiu totul despre idolul lor, însă s-ar înşela. Faimosul muzician britanic a ţinut un mare secret cea mai mare parte a vieţii lui – era cât pe ce să moară în copilărie!

Toate acele melodii minunate pe care le ascultăm adesea ar fi fost interpretate de altcineva, nu de Ringo Starr, dacă acesta n-ar fi supravieţuit problemelor medicale pe care le-a avut când era doar un băiat. Ce anume i-a pus viaţa în pericol la numai 6 ani?

Trebuia să fie o procedură de rutină pentru medicii care l-au operat pe Ringo, însă totul a luat o turnură nedorită destul de repede. Starr se internase în spital ca să-şi scoată apendicele, însă operaţia n-a mers deloc conform planului. Bietul copil a făcut peritonită şi întreaga lui viaţă era în pericol. A intrat în comă şi a rămas în acea stare de inconştienţă mai multe zile la rând.

După nu mai puţin de 10 săptămâni petrecute în spital, situaţia nu era deloc îmbucurătoare pentru viitorul basist ai trupei The Beatles. Într-un final, spre bucuria tuturor din preajma lui, Ringo şi-a revenit din comă şi a început recuperarea.

Totuşi recuperarea a fost mai îndelungată decât ne-am închipui. A durat nu mai puţin de un an până când medicii i-au semnat actele de externare. După asemenea experienţă, mama băiatului a devenit foarte protectivă cu Starr şi l-a ţinut acasă poate mai mult decât era cazul. Şi tot nu l-a ferit de toate pericolele posibile!

Tocmai când lucrurile se îndreptau, în sfârşit, şi copilul se simţea tot mai întremat şi mai plin de energie, nenorocirea a lovit din nou. Cum-necum, Ringo a făcut tuberculoză, lucru care l-a întors pe patul de spital. De data aceasta, băiatul a rămas doi ani în sanatoriu. Însă tot răul spre bine!

Atunci a fost momentul în care Starr a descoperit muzica. De fapt, şi-a dezvoltat o adevărată pasiune pentru tobe, după ce angajaţii spitalului i-au oferit un ciocan improvizat cu care să bată în mobilierul din încăperea sa, pentru a nu se plictisi atât de mult. “Am stat aât în spital, încât m-am băgat în trupa spitalului... Atunci şi acolo am început să cânt la tobe”, a recunoscut superstarul.

Vedeta a ţinut să adauge: „De-atunci nu mi-am mai dorit nimic altceva decât să cânt la tobe!” Culmea e că, în ciuda problemelelor de sănătate avute, Ringo Starr este unul dintre ultimii supravieţuitori din trupa The Beatles!

Foto - ShutterstockRecente

Kim Kardashian jpg
influencer foto  Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă foto  Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams foto  Shutterstock jpg
Nicki Minaj jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal  jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce jpg
Click! pentru femei Nr 14  7 iulie 2024 jpeg
Matthew Perry jpeg