Ritual de primăvară: Obiceiuri sănătoase pentru piele

1 68115 original jpg jpeg

Actualizează-ţi obiceiurile de îngrijire a pielii pentru a începe bine sezonul de primăvară şi pentru a te bucura de o piele mereu tânără şi radiantă.

Primăvara se face curăţenie în trusa de cosmetice

În caz că ai dubii cu privire la data de expirare a vreo unui produs,cel mai bine este să îl arunci. Nu există reglementări pentru datele de expirare ale produselor de îngrijire a pielii desigilate,dar este important să fii vigilentă cu privire la schimbarea în mod regulat a acestora. Aminteşte-ţi o regulă:orice aplici în apropierea buzelor sau a ochilor ar trebui să fie aruncat după maxim un an de la deschidere.

Foloseşte mai des produse de exfoliere

Primăvara redai strălucirea pielii folosind creme de exfoliere. În timpul iernii,atunci când pielea este mai uscată şi mai sensibilă,cel mai bine este să foloseşti produse abrazive doar o dată pe săptămână. Dar, odată cu venirea primăverii,exfolierea ajută la îndepărtarea vechilor straturi de piele şi ajută pielea să absoarbă mai bine tratamentele aplicate. Dacă observi uscăciune,roşeaţă sau sensibilitate,redu frecvenţa exfolierii sau întreabă medicul dermatolog care metodă ar putea lucra cel mai bine pentru tine.   

Nu uita de crema de piele

Hidratarea este crucială pentru orice rutină deîngrijire a pielii,dar,primăvara,folosirea cremelor grase poate provoca,de fapt,erupţii. În acest anotimp cel mai indicat este să foloseşti creme uşoare,hidratante şi să renunţi la uleiuri în favoarea serurilor .Loţiunile uleioase au lipide care ajută la repararea barierii pielii iarna,prevenind uscarea ei. În cazul în care pielea este deja sănătoasă,lipidele suplimentare pot provoca astuparea porilor şi apariţia acneei.

Foloseşte ulei de seminţe de floarea-soarelui

Unul din zece adulti are eczeme,o inflamaţie a pielii care se manifestă prin apariţia unor pete roşii solzoase. Problema poate fi mai des întâlnită primăvara. Uleiul de seminţe de floarea-soarelui este un remediu uimitor pentru asta. Pentru o uşoară acutizare,aplică tratamentul o singură dată înainte de culcare. În cazul în care pielea continuă să fie iritată,se aplică un strat subţire în fiecare noapte după duş. Uleiul este un anti-inflamator şi ajută la stimularea producţiei naturale de ceramide,grăsimi care ajută la susţinerea barierei pielii.

Fă un peeling sezonier

Pentru curăţarea mai profundă a pielii,mergi la un dermatolog pentru un peeling chimic sezonier. Acest tratament presupune că o soluţie chimică este aplicată pe piele,determinând exfolierea stratului exterior. Noul strat de piele de dedesubt este de obicei mai fin şi mai puţin ridat. Tratamentul poate combina,de asemenea, diferiţi agenţi de strălucire, care estompează petele maro şi petele de vârstă.

Fă o achiziţie:Ia-ţi o pălărie

Un mod distractiv de a proteja pielea este să faci o vizită la mall. Încearcă să găseşti nişte pălării frumoase,distractive,şi fă-ţi obiceiul de a le purta mereu când ieşi afară.Recente

Scene cu Robin Williams din Doamna Doubtfire care n au aparut niciodata Sursa foto captura YouTube  1 jpg
înmormântare regală, sicriul Reginei, siciu deschis Sursa foto  Instagram Royal Family jpg
Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg
horoscopul toamnei shutterstock 1556244503 jpg
cimpoierul reginei Sursa foto  Instagram jpg
Torpedoul masinii jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial Sursa Foto  Shutterstock jpg
printul charles si camilla parker bowles gettyimages 495794140 6 jpeg
Secretele dietei cu care Jamie Oliver a slabit usor  Sursa foto Shutterstock jpg
Ezra Miller ritualuri satanice Sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles atentat Sursă foto  Shutterstock jpg
Ce semnificație are inelul pe care regele Charles îl poartă, foto pinterest jpeg
Courteney Cox jpg
Regina înmormântare pălărie accesoriu jpg
Stranepotii reginei elisabeta jpeg
Marlyn Monroe si Frank Sinatra foto profimedia 0697582301 jpg
Se va schimba viaţa prinţului William şi a familiei sale  Sursa foto Instagram Kensingtonroyal jpg
omagiu adus reginei Elton John regina înmormântare Sursa foto  Shutterstock jpg