Ritualurile satanice ale actorului Ezra Miller. Ce le punea pe femei să facă?

În ultimele luni, actorul hollywoodian a ținut prima pagină a ziarelor mai mult ca niciodată. Și motivul nu are nimic de-a face cu actoria…

image

Vedeta de peste ocean, cunoscută pentru apariții în filme precum „We Need to Talk About Kevin” și „The Perks of Being a Wallflower”, a fost implicată în mai multe episoade violente și a fost acuzat că ar fi controlat un minor cu alcool și droguri. Iar șirul incidentelor care l-au avut ca protagonist nu s-a oprit aici!

Înainte de-a începe vara, Miller a fost arestat și acuzat de hărțuire și atac la persoană, în Hawaii. Mai mult, s-a făcut vinovat că i-ar fi făcut avansuri sexuale unui minor, în spațiul online, și că i-ar fi dat acestuia substanțe interzise, precum LSD, pentru a-i putea dicta apoi comportamentul. După toate acestea, a ieșit la iveală o filmare cu el, în care sugrumă o femeie în Islanda.

Actorul a recunoscut că are „probleme mentale complexe” și susține că face tratament pentru dezechilibul său psihic. Să-l credem sau nu? Ideea e că Vanity Fair a publicat un articol care face lumina în privința comportamentului său cel puțin ciudat.

Cei de la revistă au stat de vorbă cu multe dintre cunoștințe ale vedetei și cu asociații săi apropiați, care au dezvăluit că Ezra era agresiv din punct de vedere verbal și emoțional cu ei și că se referea la el ca fiind Iisus sau Satana.

image

Drept urmare că Miller trăiește în lumea lui fantastică e faptul că are acasă un altar, unde femeile erau nevoite, conform instrucțiunilor lui, să-și lase telefoanele mobile sau alte ofrande, atunci când pășeau în interior.  

Actorul avea un consilier spiritual, care i-a spus că el este următorul Mesia și că francmasonii trimiteau demoni care să-l ucidă. Toate aceste informații uimitoare au fost relatate de surse de încredere din anturajul vedetei, care au acceptat să stea de vorbă cu jurnaliștii de la Vanity Fair.

Aceeași publicație a precizat că problemele juridice pe care le avea Ezra au dispărut ca prin minune și că există o strategie, pusă la punct de echipa lui, de a plăti victimele să semneze contrate de confidențialitate, pentru ca, astfel, să nu mai apară niciodată prin presă detalii șocante despre practicile sale sataniste.

Foto - Shutterstock



Recente

obiceiuri demodate jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Eva Mendes, Ryan Gosling  jpg
cuplu  foto   Shutterstock jpg
Singurul om inmormantat pe Luna  Sursa foto shutterstock 1454730908 jpg
Emmanuel Macron, Brigitte Macron  foto Shutterstock jpg
Robert Downey Jr, Susan Downey  jpeg
Matthew Perry, în comă două săptămâni colaj  Sursa   Shutterstock jpg
Camilla Parker jpeg
Click! Pentru Femei jpeg
Olivia Munn, Christie Brinkley  foto   Shutterstock jpg
Chuck Norris  foto   Shutterstock, Imdb jpg
Familia Regala, obiceiuri alimentare jpg
Sharon Stone și Billy Baldwin  foto   Shutterstock, Sliver (1993) jpg
haine jpg
Angelina Jolie jpg
Lily Allen  foto   Shutterstock jpg
probleme in cuplu jpg
menstruatie  jpg
Christina Applegate jpg