Ritualurile satanice ale actorului Ezra Miller. Ce le punea pe femei să facă?

În ultimele luni, actorul hollywoodian a ținut prima pagină a ziarelor mai mult ca niciodată. Și motivul nu are nimic de-a face cu actoria…

image

Vedeta de peste ocean, cunoscută pentru apariții în filme precum „We Need to Talk About Kevin” și „The Perks of Being a Wallflower”, a fost implicată în mai multe episoade violente și a fost acuzat că ar fi controlat un minor cu alcool și droguri. Iar șirul incidentelor care l-au avut ca protagonist nu s-a oprit aici!

Înainte de-a începe vara, Miller a fost arestat și acuzat de hărțuire și atac la persoană, în Hawaii. Mai mult, s-a făcut vinovat că i-ar fi făcut avansuri sexuale unui minor, în spațiul online, și că i-ar fi dat acestuia substanțe interzise, precum LSD, pentru a-i putea dicta apoi comportamentul. După toate acestea, a ieșit la iveală o filmare cu el, în care sugrumă o femeie în Islanda.

Actorul a recunoscut că are „probleme mentale complexe” și susține că face tratament pentru dezechilibul său psihic. Să-l credem sau nu? Ideea e că Vanity Fair a publicat un articol care face lumina în privința comportamentului său cel puțin ciudat.

Cei de la revistă au stat de vorbă cu multe dintre cunoștințe ale vedetei și cu asociații săi apropiați, care au dezvăluit că Ezra era agresiv din punct de vedere verbal și emoțional cu ei și că se referea la el ca fiind Iisus sau Satana.

image

Drept urmare că Miller trăiește în lumea lui fantastică e faptul că are acasă un altar, unde femeile erau nevoite, conform instrucțiunilor lui, să-și lase telefoanele mobile sau alte ofrande, atunci când pășeau în interior.  

Actorul avea un consilier spiritual, care i-a spus că el este următorul Mesia și că francmasonii trimiteau demoni care să-l ucidă. Toate aceste informații uimitoare au fost relatate de surse de încredere din anturajul vedetei, care au acceptat să stea de vorbă cu jurnaliștii de la Vanity Fair.

Aceeași publicație a precizat că problemele juridice pe care le avea Ezra au dispărut ca prin minune și că există o strategie, pusă la punct de echipa lui, de a plăti victimele să semneze contrate de confidențialitate, pentru ca, astfel, să nu mai apară niciodată prin presă detalii șocante despre practicile sale sataniste.

Foto - ShutterstockRecente

înmormântare regală, sicriul Reginei, siciu deschis Sursa foto  Instagram Royal Family jpg
Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg
horoscopul toamnei shutterstock 1556244503 jpg
cimpoierul reginei Sursa foto  Instagram jpg
Torpedoul masinii jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial Sursa Foto  Shutterstock jpg
printul charles si camilla parker bowles gettyimages 495794140 6 jpeg
Secretele dietei cu care Jamie Oliver a slabit usor  Sursa foto Shutterstock jpg
Regele Charles atentat Sursă foto  Shutterstock jpg
Ce semnificație are inelul pe care regele Charles îl poartă, foto pinterest jpeg
Courteney Cox jpg
Regina înmormântare pălărie accesoriu jpg
Stranepotii reginei elisabeta jpeg
Marlyn Monroe si Frank Sinatra foto profimedia 0697582301 jpg
Se va schimba viaţa prinţului William şi a familiei sale  Sursa foto Instagram Kensingtonroyal jpg
omagiu adus reginei Elton John regina înmormântare Sursa foto  Shutterstock jpg
Vedete certate cu apa si sapunul, foto shutterstock jpg
Meredith Gray jpeg