Julia Roberts, salvată de George Clooney de la „singurătate și disperare”

Cei doi actori hollywoodieni au dezvoltat o relație specială în timpul filmării peliculei „Ticket to Paradise”, despre care Julia a vorbit cu emoție și recunoștiță în New York Times.

image

După ce au apărut împreună în filmele „Ocean's Eleven” și „Money Monster”, George și Julia au lucrat din nou împreună la cea mai recentă peliculă a lor. Pe timpul filmărilor din Australia, Robets locuia singură într-o casă, iar Clooney era împreună cu familia sa, Amal și gemenii lor, într-o altă casă închiriată în apropiere.

La începutul anului 2022, cazurile de COVID-19 au început din nou să crească în Australia, iar producția filmului „Ticket to Paradise” a fost amânată, ne informează Deadline. „Am început filmările pe Insula Hamilton, unde erau tot felul de păsări, iar Julia era cazată într-o casă de lângă noi. Mergeam la ea dimineața devreme și îi strigam de-afară «Caa-caa!!», iar ea ieșea afară și îmi răspunde «Caa-caa!!». Îi aduceam cafeaua și ea devenise mătușa Juju pentru copiii mei”, a povestit George.

Roberts a fost recunoscătoare pentru compania pe care i-o asigurau George și familia lui. De fapt, familia Clooney au salvat-o de la „singurătate și disperare”, după cum chia rea recunoaște. În timpul pandemiei, actorii erau carantinați din cauza restricțiilor impuse în Australia. „A fost cea mai lungă perioadă în care am fost separată de familia mea”, dezvăluie actrița. „Nu cred că am mai stat vreodată atât de mult timp singură de pe la 25 de ani”, a recunoscut ea.

„Cât am stat în Australia a fost destul de dificil din cauza restricțiilor Covid. Tot cee ace s-a întâmplat între noi a fost o dovadă clară a prieteniei dintre noi, pentru că îmi putea fi mult mai greu, eu nefiind obișnuită să mai stau singură. Pur și simplu, nu mai e în ADN-ul meu singurătatea”, a conchis Julia.

image

„Când am ajuns în Australia, am fost carantinați cu toții. Și o iei razna din cauza asta! Țin minte că, în ziua a 11-a, mă întrebam unde mă aflam, ce făceam eu acolo și de ce nu ies niciodată din camera respectivă. E chiar amunzant! Nici măcar nu mă gândisem că poate fi așa”, a adăugat „Frumuțica”. „Și de-asta s-a inventat alcoolul”, a completat Clooney. „Sau biscuiții cu ciocolată”, a ținut să precizeze Roberts.

Foto - Shutterstock



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg