Julia Roberts, salvată de George Clooney de la „singurătate și disperare”

Cei doi actori hollywoodieni au dezvoltat o relație specială în timpul filmării peliculei „Ticket to Paradise”, despre care Julia a vorbit cu emoție și recunoștiță în New York Times.

image

După ce au apărut împreună în filmele „Ocean's Eleven” și „Money Monster”, George și Julia au lucrat din nou împreună la cea mai recentă peliculă a lor. Pe timpul filmărilor din Australia, Robets locuia singură într-o casă, iar Clooney era împreună cu familia sa, Amal și gemenii lor, într-o altă casă închiriată în apropiere.

La începutul anului 2022, cazurile de COVID-19 au început din nou să crească în Australia, iar producția filmului „Ticket to Paradise” a fost amânată, ne informează Deadline. „Am început filmările pe Insula Hamilton, unde erau tot felul de păsări, iar Julia era cazată într-o casă de lângă noi. Mergeam la ea dimineața devreme și îi strigam de-afară «Caa-caa!!», iar ea ieșea afară și îmi răspunde «Caa-caa!!». Îi aduceam cafeaua și ea devenise mătușa Juju pentru copiii mei”, a povestit George.

Roberts a fost recunoscătoare pentru compania pe care i-o asigurau George și familia lui. De fapt, familia Clooney au salvat-o de la „singurătate și disperare”, după cum chia rea recunoaște. În timpul pandemiei, actorii erau carantinați din cauza restricțiilor impuse în Australia. „A fost cea mai lungă perioadă în care am fost separată de familia mea”, dezvăluie actrița. „Nu cred că am mai stat vreodată atât de mult timp singură de pe la 25 de ani”, a recunoscut ea.

„Cât am stat în Australia a fost destul de dificil din cauza restricțiilor Covid. Tot cee ace s-a întâmplat între noi a fost o dovadă clară a prieteniei dintre noi, pentru că îmi putea fi mult mai greu, eu nefiind obișnuită să mai stau singură. Pur și simplu, nu mai e în ADN-ul meu singurătatea”, a conchis Julia.

image

„Când am ajuns în Australia, am fost carantinați cu toții. Și o iei razna din cauza asta! Țin minte că, în ziua a 11-a, mă întrebam unde mă aflam, ce făceam eu acolo și de ce nu ies niciodată din camera respectivă. E chiar amunzant! Nici măcar nu mă gândisem că poate fi așa”, a adăugat „Frumuțica”. „Și de-asta s-a inventat alcoolul”, a completat Clooney. „Sau biscuiții cu ciocolată”, a ținut să precizeze Roberts.

Foto - ShutterstockRecente

Donatella Versace jpg
596cf8b29e5edde3c6ffec327094dd3a jpeg
Celebritati, Paris Hilton, Harry Styles, Kesha, Shutterstock jpg
Selma Blair și aliatul ei în lupta cu scleroza multiplă 0 Sursa  Instagram jpg
Jennifer Lopez, poreclă pentru gemeni 1 foto  Instagram jpg
Paris Hilton este disperata sa si gaseasca catelul jpg
13166749 107305913017982 387879570 n jpg
Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg