Rolul lui Tommy Lee i-a cauzat lui Sebastian Stan tulburare dismorfică corporală. Ce metodă a adoptat să slăbească

1 sebastian stan jpg jpeg

În cel mai recent proiect al său, actorul de origine română, Sebastian Stan, îl portretizează pe Tommy Lee, toboşarul trupei Mötley Crüe. Pentru acest rol, Sebastian a făcut multe sacrificii. Inclusiv, a slăbit multe kilograme.

Sebastian Stan apare în „Pam & Tommy‟, o miniserie care cronicizează căsătoria actriţei Pamela Anderson cu toboşarul trupei Mötley Crüe. Sebastian a fost lăudat de fani pentru interpretarea lui Tommy Lee, însă ceea ce mulţi nu ştiu este că pregătirea pentru acest rol i-a cauzat probleme serioase. Într-un interviu recent, el a vorbit despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru acest proiect.

Actorul de origine română şi-a dorit să arate la fel ca Tommy, aşa că a trebuit să slăbească câteva kilograme bune şi să înveţe să cânte la tobe: „A fost destul de dificil, deoarece nu arătam la fel ca el. A trebuit să slăbesc mult, iar tobele au fost o presiune reală pentru mine. Nu cântasem niciodată la vreun instrument şi a trebuit să învăţ. Întreaga experienţă mi s-a părut precum un munte uriaş de urcat‟, a spus el, potrivit „Yahoo‟.

În pielea lui Tommy Lee, o adevărată provocare

Să obţină aspectul lui Tommy Lee, a fost o adevărată provocare. El s-a pregătit pentru acest rol cu mult sport şi dietă. A făcut zilnic 20.000 de paşi şi a ţinut post intermitent, o metodă prin care nu consuma deloc mâncare timp de 16-18 ore.

Citeşte şi: Cum funcţionează postul intermitent - 8 ore mănânci ce doreşti, apoi faci pauză alimentară 16 ore

În ciuda faptului că slăbea pe zi ce trece, el nu simţea că arăta suficient de slab: „Încercam să slăbesc şi nu simţeam că slăbesc suficient. Oamenii îi spuneau că sunt nebun şi că sufăr de dismorfie corporală, (…) totul era în cap‟, a explicat actorul.

Citeşte şi: Ce este dismorfia corporală. 5 semne că suferi de tulburarea dismorfică a corpului

În cele din urmă, Sebastian este mândru de rolul jucat şi de munca pe care a depus-o pentru pregătirea acestuia: „Sunt mândru de toată treaba. Îmi ştiu Sebastian-ismele şi lucrurile pe care le fac, aşa că îmi place să fiu provocat‟, a spus el.

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg