Roluri care le-au distrus cariera sau sănătatea unor actori celebri. Cine şi-a luat adio de la un viitor rol principal?

1 68683 original jpg jpeg

Mai multe vedete de la Hollywood şi-au distrus cariera după un singur rol de film, pentru a nu mai reveni niciodată. Există multe motive pentru care actorii îşi asumă un anumit rol. Uneori sunt plătiţi bine, alteori personajul este interesant şi pare să le asigure succesul. Cu toate acestea, un singur rol îţi poate distruge viaţa.

Actorul Ben Affleck şi-a făcut un nume la Hollywood după ce a jucat alături de cel mai bun prieten Matt Damon în „Good Will Hunting‟ în 1997. Cu toate acestea, a apărut şi în „cel mai prost film lansat vreodat‟, după cum este considerat „Gigli‟. Filmul din 2003, în care actorul joacă alături de logodnica sa de atunci, Jennifer Lopez, a încasat circa 6 milioane de dolari în SUA contra unui buget enorm de 54 de milioane de dolari. După doar trei săptămâni, filmul a fost scos din cinematografe, după ce criticii au afirmat despre el:  „Este o mizerie‟. „Gigli‟ a fost un dezastru atât pentru Affleck, cât şi pentru Lopez. Lui i-a luat o vreme să-şi recâştige statutul în lumea actoriei. Din fericire, a revenit atunci când a regizat, a produs şi a jucat în pelicula „Argo‟, care i-a adus premiul Oscar pentru cea mai bună imagine. În timp ce Affleck a trecut peste hopul unui film nereuşit, nu mulţi au reuşit să revină după ce au dat greş cu unele roluri.

Apariţia Madonnei în „Swept Away‟ a făcut-o să renunţe la actorie

Madonna a luat cu asalt lumea muzicii pop în anii '80 şi '90 şi nu a durat mult până când cântăreaţa s-a aventurat şi în lumea actoriei. Le-a arătat admiratorilor că este o artistă cu mai multe faţete după rolurile principale din „Desperately Seeking Susan‟ din 1985 şi „Evita‟ din 1996. Acesta din urmă i-a adus Globul de Aur pentru cea mai bună actriţă.

Artista a jucat în mai multe filme, dar „Swept Away‟ din 2002, un remake al unui film din 1974, a convins-o să se limiteze la muzică. Filmul a fost regizat de fostul ei soţ, Guy Ritchie, şi a adus doar 375.000 de dolari. Performanţa Madonna a fost, de asemenea, puternic criticată. După aceea, Madonna a declarat pentru MTV News în 2012: „Îmi place mai mult să regizez. Când scriu şi regizez, îmi folosesc propria voce. Când sunt actriţă, sunt doar un pion‟.

Cariera lui Demi Moore a luat o întorsătură greşită după „Striptease‟

Demi Moore a înregistrat un succes uriaş în anii '90, după ce a jucat în filme precum „Fantoma mea iubită‟, „A Few Good Men‟ şi „Propunere indecentă. În scurt timp, a devenit unul dintre cei mai bine plătiţi actori de la Hollywood, când a acceptat să preia rolul Erin Grant din filmul „Striptease‟ (1996) al regizorului Andrew Bergman. Se pare că atitudinea ei de platou a condus-o la eticheta de diva dificilă. Filmul a oprit-o pe Moore să mai primească un rol principal la Hollywood. Performanţa slabă a filmului a făcut-o să se retragă în Idaho şi să facă o pauză de mai mulţi ani de la actorie, până ca, în cele din urmă, să revină în anul 2000.

Cum l-a afectat pe Bruce Willis rolul din „Die Hard‟?

La începutul seriei „Die Hard‟ („Greu de ucis‟), în 1988, Bruce Willis era actor de televiziune, iar acest film l-a ajutat să devină un erou al filmelor de acţiune. Cu toate că seria i-a oferit cu siguranţă lui Bruce Willis o carieră de succes, a fost nevoit să-şi sacrifice auzul. Un accident din timpul filmărilor i-a afectat urechea stângă şi l-a lăsat parţial surd.

Mike Myers e conştient că „The Love Guru‟ i-a afectat cariera

Actorul Mike Myers s-a impus ca vedetă comică după apariţiile în "Saturday Night Live‟ din 1989 până în 1995 şi a adus la viaţă mai multe personaje de-a lungul carierei sale, inclusiv în seria de filme „Austin Powers‟ . Myers a avut succes şi în lumea filmelor animate după ce i-a dat viaţă lui Shrek în 2001 şi cele patru continuări ale sale.

Rolurile sale de film au început să nu mai aibă succes după ce a jucat în „The Cat in the Hat‟, în 2003, considerat „dezamăgitor” de critici. Cu toate acestea, abia în „The Love Guru‟, din 2008, cariera lui Myers a văzut cu adevărat decăderea. Criticul Roger Ebert a numit filmul „o experienţă tristă”. După aceea, Myers nu a mai jucat un rol principal. A avut o apariţie în „Inglorious Bastards‟ în 2009 şi un rol în „Bohemian Rhapsody‟ din 2018. Cu toate acestea, s-ar putea să revină cu „Shrek 5‟ care se aşteaptă să fie lansat în 2022.

Ce sacrificii a fost nevoită să facă Judy Garland pentru rolul din „Vrăjitorul din Oz‟?

Trecerea de la filmul alb-negru la filmul colorat, costumele minunate şi lumea fantastică din „Vrăjitorul din Oz‟ au cucerit generaţii de cinefili. Din nefericire, pelicula a fost un coşmar pentru actriţa din rolul principal, Judy Garland. Producătorii şi regizorul au presat-o în mod constant pe Garland să slăbească, forţând-o să ia amfetamine, să fumeze şi să urmeze o dietă strictă pentru a-şi menţine greutatea.



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg