Românca Ioana Lee a fost vedeta unui spectacol găzduit de Ambasada Franţei din SUA

1 74724 original jpg jpeg

La sfârşitul săptămânii trecute, Ambasada Franţei din Statele Unite ale Americii a fost gazda unui eveniment caritabil de amploare internaţională. Scopul principal al acestui eveniment a fost celebrarea femeii moderne de succes, la care au participat diplomaţi, celebrităţi internaţionale şi foşt mari sportivi ai lumii.

Atracţia serii a fost spectacolul de modă,orchestrat impecabil de creatoarea de modă Iryna Mologoko,designer de origine rusă,ce se bucură de un mare succes în Washington D.C. Toate creaţiile Irynei,cunoscute sub brandul Mila Fashion,sunt făcute manual,în ediţie limitată,iar în seara de sâmbătă cea mai spectaculoasă rochie a fost purtată de românca-Ioana Lee.

84b3b6d6264bb90b25f2f2618f4236d1 jpg jpeg

În vârstă de 44 de ani,scriitoarea noastră a strălucit într-o rochie roşie superbă din tafta,tul cu dantelă şi broderii,în nuanţe diferite de roşu. Pentru a obţine un look cât mai dramatic,ochii Ioanei Lee au fost evidenţiaţi printr-un machiaj intens,în culori puternice şi mate aplicate pe toata pleoapa,de către specialista în make up Marily Guerra. Apariţia Ioanei Lee în impresionanta creaţie vestimentară roşie a încheiat spectacolul de modă,show la care toate biletele au fost vândute în întregime. Anamaria Maior,soţia ambasadorului român în SUA,George Cristian Maior,a purtat de asemenea o superbă rochie,însă de culoare neagră,cu trenă. 

Sursa foto: click.roRecente

Jessica Alba foto  Shutterstock jpg
Jessica Biel jpg
Sarah Wayne Callies foto  Shutterstock jpg
ten frumos jpg
Britney Spears jpg
Courteney Cox si Matthew Perry jpg
Boney M XP 1 png
Jane Seymour foto  Shutterstock jpg
Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit jpg
Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
mașină foto  Shutterstock jpg
copil speriat foto  Shutterstock jpg
Dannii Minogue Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas foto  Shutterstock jpg
Rumer Willis foto  Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi foto  Shutterstock jpg