Roşu pentru un zâmbet de vedetă....

1 59338 original jpg jpeg

Mat sau satinat, într-o nuanţă naturală sau foarte vie, rujul te ajută să pui accentul pe frumuseţea zâmbetului tău şi să dai expresie feţei! Iată de ce trebuie să ştii să-l alegi şi să-l foloseşti.

Cu o culoare puternică pe buze,nu mai este nevoie să faci prea mult cu restul machiajului.

Aranjează-te puţin cu rimel şi o linie fină de creion la nivelul ochilor,iar restul face rujul:permite zâmbetului tău să fie în centrul atenţiei.

Prin urmare,nu uita că un ten fără cusur,retuşat cu fond de ten şi cu o pudră mată,permite rujului să fie personajul principal,mai ales în serile speciale.

Mat ori satinat?

1.Găseşte textura potrivită pentru tine,în funcţie de echilibrul dintre grăsimi şi pigmenţi. Rujurile satinate,dar şi toate rujurile clasice,sunt suficient de „alunecoase”,pentru că au mai multă grăsime în compoziţie,dar şi mai puţini pigmenţi decât cele mate.

Dacă acestea din urmă oferă o culoare solidă (compactă) şi performanţe de machiaj incomparabile,există totuşi şi unele critici care le pot fi aduse. 

Una dintre ele este senzaţia destul de neplăcută pe care o ai după aplicarea pe buze,însă laboratoarele creează formule tot mai confortabile.

2.Nou-nouţă şi eficientă:formula combinată de ruj-balsam este extrem de plăcută şi eficientă.  Aplici culoarea,însă fără acel efect de matifiere,şi hrăneşti buzele mai ales în acest anotimp.

3.O altă formulă 2 în 1 este formată din ruj şi un gel,menit să ofere un zâmbet ultra-luminos. Gelul creează o adevărată iluzie optică,sporind albul natural al dinţilor.

4.O nouă generaţie de pigmenţi cu efect de oglindă o regăseşti într-un gloss a cărui culoare vie rezistă timp îndelungat. În plus,cu ajutorul particulelor „glam”,buzele tale capătă şi mai mult volum.

5.Poţi alege şi o variantă de ruj foarte pigmentat,dar foarte plăcut pe buze. Nuanţa de roşu este elegantă,iar tubul lui este sofisticat.6.Să nu uităm că gerul iernii ne usucă adesea buzele. Aşa că un ruj hidratant,într-o nuanţă seducătoare şi la un preţ accesibil,te va convinge imediat.

7.Cauţi un ruj cu o textură cremoasă şi cu un efect hidratant,dar şi cu o rezistenţă sporită în timp? Ai la îndemână şi această opţiune. Iată recomandarea noastră. 

Ce culoare ţi se potriveşte?

Pentru a găsi o nuanţă de roşu  uşor de purtat,trebuie să ţii cont de culorile tale:pentru un păr închis la culoare,se potrivesc tonurile rubinii,piper şi cireş;pentru părul blond,o nuanţă de portocaliu sau de roz este exact ceea ce trebuie.

Cu toate astea,nimic nu este interzis şi poţi alege chiar un roşu intens,à la Marilyn Monroe.

Cum îţi conturezi buzele perfecte?

Pentru început,ai nevoie de un creion de contur,în nuanţa buzelor tale sau,de ce nu,în cea a rujului pe care urmează să-l aplici.

Acesta este important,pentru că-ţi permite să trasezi şi să accentuezi linia fină a buzelor fără greşeală (în cazul rujului,este mai greu să faci corecţii,după aplicare).

Dacă n-ai un creion,te poţi folosi la fel de bine de un corector,aplicat cu ajutorul unei pensule subţiri. 

Următorul pas este să aplici rujul cu o pensulă şi să-l distribui uniform pe buze,fără a depăşi linia creionului.

La sfârşit,mai adaugă un strat de ruj,pentru a finisa aspectul. Nu-i aşa că arată bine?

simeon stalpnicul png


Recente

Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg