Roşu vs Roz: ce culoare câştigă?

1 53376 original jpg jpeg

De când lumea, roşul este prima opţiunea femeilor, atât în ceea ce priveşte machiajul,cât şi manichiura. Mai nou însă, rozul începe să fie lider în topul preferinţelor. Deci, doamnelor, ce culoare alegem?

În funcţie de culoarea părului

Dacă eşti blondă şi vrei să-ţi faci un machiaj de zi,încearcă un ruj din paleta de nuanţe a rozului. Întrucât ai tenul deschis,culorile prea intense ies prea tare în evidenţă şi nu dau bine totdeauna. Poţi să alegi şi un roşu numai în cazul unui machiaj de seară sau dacă vrei să cucereşti privirile tuturor cu buzele tale senzuale.

Brunetele,în schimb,trebuie să se orienteze către roşu deoarece rozul este o culoare prea discretă pentru un ten măsliniu. Şatenele şi roşcatele pot să profite de ambele culori,în funcţie de ţinută şi de evenimentul la care participă.

simeon stalpnicul png

De ce roşu?

Pentru o privire senzuală sau un look pasional,roşul este culoarea ideală. El simbolizează femeia matură,independentă,gata să cucerească inima oricui. Buzele şi unghiile roşii,asortate cu o rochie de seară elegantă,sunt o combinaţie care nu dă greş niciodată.

simeon stalpnicul png

Rozul,o culoare «vedetă»

Oricare adolescentă sau tânără care vrea să fie la modă are în trusa de machiaj cel puţin un fard sau un ruj roz. Este o culoare foarte apreciată de cei care se îmbracă colorat şi se potriveşte de minune atunci când ai un machiaj tineresc,plin de viaţă şi cât mai natural.

simeon stalpnicul png

Roşu+Roz=Love?

Până acum câţiva ani,să combini cele două culori,roz şi roşu,era una dintre cele mai grave greşeli în modă! Şi totuşi,mai nou,cele două culori au fost puse laolaltă în creaţii cu atitudine,iar celebrităţile s-au arătat încântate de această asociere inedită.

Ultra şic pentru seară,oja roşie se potriveşte cu un ruj de buze de aceeaşi culoare,  cu o ţinută în negrudar şi cu o piesă în roşu.

Indiferent că optezi pentru roşu sau pentru roz,este important să te simţi bine în pielea ta şi să-ţi asortezi culorile de pe unghii sau de pe buze cu întreaga ţinută.



Recente

MAGIC IN THE AIR jpg
Hailey Bieber jpg
Tom Cruise i a interzis lui Nicole Kidman 1  foto   Shutterstock jpg
Ryan Reynolds și Blake Lively jpeg
Esta TerBlanche  foto   Shutterstock jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Kate Middleton jpeg
Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg
caine jpg