Roxana Ionescu a pierdut sarcina! Anunţul dureros: ”Nu va mai exista niciun bebe!”

5 roxana ionescu a pierdut sarcina2 jpg jpeg

Roxana Ionescu, fosta Mamă Natură, se pregătea să devină mamă pentru prima oară, însă visul ei a fost spulberat. Aceasta a pierdut sarcina în urmă cu puţin timp, iar cel care a făcut anunţul a fost partenerul ei de viaţă, Tinu Vidaicu.

Acesta a explicat că pur şi simplu au avut ghinion şi că merg înainte, cu optimismul că vor mai putea încerca din nou, în viitor.

, a explicat Tinu Vidaicu.

Roxana Ionescu anunţase că urmează să devină mamă pentru prima oară la sfârşitul lunii aprilie, ea dezvăluind atunci că va avea un băieţel.

Roxana Ionescu s-a retras din lumea televiziunii după aproape 15 ani de activitate şi s-a mutat la Timişoara ca să fie mai aproape de logodnicul ei, Tinu Vidaicu, un om de afaceri timişorean. Fosta “Mama Natură” nu se grăbeşte să îmbrace rochia de mireasă, ci se bucură de fiecare clipă petrecută cu partenerul ei. Vedeta a împlinit 34 de ani pe 22 aprilie.Recente

Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce  jpg
Click! pentru femei Nr  14   7 iulie 2024 jpeg
Matthew Perry jpeg
Brooke Shields jpg
Dorian Popa   bolovan jpg
Julia Roberts, Emma Roberts jpeg
Zodii greu de impresionat jpg
Menstruatie jpg