Ryan Reynolds a spus ce nume rar a ales pentru cel de-al patrulea copil. Este băiețel sau fetiță?

Ryan Reynolds (47 de ani) și Blake Lively (36 de ani) au ales un nume rar pentru cel de-al patrulea copil al lor. Ai mai auzit până acum de el? 

image

Actorii Ryan Reynolds și Blake Lively formează unul dintre cele mai frumoase și solide cupluri de la Hollywood. S-au cunoscut în 2010, pe platoul de filmare al filmului „Green Lantern‟, și s-au căsătorit doi ani mai târziu.

Anul trecut, în luna februarie, actrița a adus pe lume cel de-al patrulea copil al cuplului, iar acum, la 16 luni distanță de la fericitul eveniment din viața lor, Ryan Reynolds a dezvăluit ce nume au ales cei doi pentru copilul lor, care completează familia, pe lângă cei trei copii: James (9 ani), Inez (7 ani) și Betty (4 ani). 

Citește și acest articol: Anxietatea l-a ajutat pe Ryan Reynolds să devină un părinte mai bun 

La premiera filmului „Deadpool&Wolverine‟, care a avut loc în  New York, actorul Ryan Reynolds a mulțumit soției sale și celor patru copii ai lor, menționând pentru prima dată numele noului membru al familiei: Olin.

Acest nume rar are origine nordică și înseamnă „moștenitorul‟. Deși Blake și Ryan nu au dezvăluit încă sexul celui de-al patrulea copil, Olin este folosit adesea ca nume masculin. În timpul discursului său, Ryan Reynolds a spus: 

„Vreau să încep prin a-i mulțumi soției mele Blake, care este aici. Vreau să le mulțumesc copiilor mei - James, Inez, Betty și Olin, care se află aici și sper că, dacă am noroc, acest moment va fi cel mai traumatizant lucru - adică conținutul acestui film - care se întâmplă în minunata voastră viață. Îmi place să întreaga mea familie este aici‟, a spus actorul, făcând o iluzie la natura violentă a personajului său, Deadpool. 

Vezi și acest articol: Nume de femei cu ghinion. Al tău se află printre ele? 

Blake Lively și-a anunțat cea de-a patra sarcină pe covorul roșu la cel de-al 10-lea Summit anual Forbes Power Women’s din New York, care a avut loc în septembrie 2022. De când a născut, atât Blake, cât și Ryan au păstrat discreția în ceea ce privește viața lor de familie. 

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

Visurile nativilor a trei zodii se implinesc pe 7 septembrie  Sursa foto Pixabay imagination 8825242 1280 jpg
Prințul William Foto Getty Images (5) jpg
Cleopatra jpg
Regina Elisabeta a II a  foto   Shutterstock jpg
O astroloaga explica de ce relatiile care rezista in 2024 vor dura  Sursa foto shutterstock 2439831227 jpg
brian may  sursă foto   Shutterstock jpg
Joaquin Pheonix  foto   Shuttarstock, Jocker jpg
shutterstock 1432895006 jpg
Carmen Electra  foto   Shutterstock, Baywatch jpg
Gandalf jpg
Elle Macpherson  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2282989513 jpg
Festival de Film  foto   Shutterstock jpg
Samantha Fox  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2493731425 jpg
shutterstock 2277522461 jpg
rodrigo abreu Cj4CWKQllOM unsplash jpg
Al Pacino  foto   Shutterstock jpg
7 michael jackson si lisa marie presley profimedia 0035714503 jpg jpeg
RAP04310 JPG