Așa arată după patru nașteri! Care e secretul actriței Blake Lively?

La numai două luni după ce a devenit mamă pentru a patra oară, actrița hollywoodiană și-a etalat silueta de vis într-o vacanță la plajă. Cum de reușește să arate așa bine?

image

Weekendul care tocmai a trecut, actrița de 35 de ani s-a pozat în costum de baie și a uimit întreaga lume cu talia ei subțirică pe care o are după numai două luni după ce a născut al patrulea ei copil.

Mare amatoare de accesorii, Blake și-a afișat și noile ei achiziții, având la gât mai multe șiraguri de lanțuri superbe. Însă nimănui nu-i pasă de bijuteriile ei, ci de faptul că a reușit să-și revină la forma fizică de dinainte de-a rămâne însărcinată pentru a patra oară atât de ușor și de repede!

„Parcă tocmai născuse, nu?”, a comentat un fan de-ai soției actorului Ryan Reynolds. Și are mare dreptate! Pe lângă genele fabuloase pe care cel mai probabil le moștenește și care-i permit să-și revină spectaculos după naștere, Lively mai are câteva secrete al siluetei ei de vis. Iată care sunt acestea!

Sportul practicat

Nu, nu se lasă pe tânjeală, ci încearcă să facă tot ce-i stă în putință pentru a-și reveni la forma fizică inițială. Astfel, Blake Lively se încrede 100% în antrenorul ei de fitness, Don Saladino, care a reușit s-o readucă la silueta de dinainte de-a rămâne însărcinată.

Astfel, după naștere, vedeta s-a antrenat de 5-6 ori pe săptămână, iar într-una din zilele săptămânii Blake nu face nimic, îi acordă trupului ei timpul necesar pentru a se reface. Pentru partea superioară a trupului, actrița face 3-4 exerciții fizice pentru umeri și brațe, după care încheie acea repriză cu 20-30 de minute de cardio pe bicicleta eliptică.

image

În ceea ce privește partea inferioară a corpului, tot 3-4 exerciții sunt de preferat. Iar, la final, urmează alte minute bune de cardio. În ziua a treia a săptămânii, vedeta înoată în piscină, iar, atunci când călătorește, merge afară pentru câteva exerciții de ridicat greutăți. În ziua liberă, preferă plimbările lungi cu familia sau joaca cu copiii. Cu alte cuvinte, este vorba despre o relaxare activă, de fapt.

Dieta optimă

Saladino își sfătuiește toți clienții să consume proteine, grăsimi sănătoase și legume cu o oră înainte de-a intra în sala de sport. Faptul că Blake acordă o atenție crescută calității mâncării pe care o consumă o ajută enorm. Instructorul ei sportiv e de părere că nu e nevoie de înfometare sau de scăderea numărului de calorii a similate pentru a slăbi.

El nu crede nici în reducerea carbohidraților. Și atunci cum de arată Blake Lively așa bine? „Fiecare masă trebuie să conțină proteine, carbohidrați și legume”, susține Saladino, iar clienta lui VIP îl ascultă întocmai. Mai mult, vedeta de la Hollywood se ferește de alimentele procesate și de fast food. Simplu, nu?

foto - InstagramRecente

cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg
Michelle Obama cu familia foto  Shutterstock jpg
Jennifer Garner foto  Shuttestock jpg
George Clooney, Denzel Washington foto  Shutterstock jpg
Joe Jonas și Sophie Turner foto  Shutterstock jpg
David și Victoria Beckham jpeg
paste jpg
Mila Kunis, Ashton Kutcher foto  Shutterstock jpg
Forma buzelor arata cat esti de afectuos Sursa foto shutterstock 1894073158 jpg
Julia Haart Instagram jpg
horoscop, zodii, stres jpg
Beyonce sursa  Shutterstock jpg
Gordon Ramsay jpg
DISKOteka 5 jpeg
Revista Click! pentru femei Nr 19  15 28 septembrie 2023 jpeg
Michael Kors foto  Shutterstock jpg
Demi Lovato jpg