S-au temut de Lady Gaga? Vedetele au primit instrucţiuni stricte despre cum să se îmbrace la premiile BAFTA

1 vedete 1 jpg jpeg

Lady Gaga, Salma Hayek, Emma Watson şi Naomi Campbell sunt doar o parte dintre vedetele care s-au aflat la cea de-a 75-a ediţie anuală a premiilor BAFTA. Dacă în anii precedenţi, celebrităţile au putut purta orice ţinută, anul acesta ele au primit indicaţii clare din partea organizatorilor.

Duminică, pe data de 13 martie, a avut loc gala premiilor Academiei Britanice de Arte ale Filmului şi Televiziunii (BAFTA), la Royal Albert Hall, din Londra. În cadrul ceremoniei, celebrităţile s-au întrecut în ţinute deosebite, care au fost realizate de designeri renumiţi, precum: Ralph Lauren, Oscar de la Renta sau Valentino.

Faţă de anii precedenţi, când vedetele aveau şansa să poarte orice rochie sau orice costum elegant, anul acesta ele au fost nevoite să ţină cont şi de părerea organizatorilor. De ce acest lucru?

Lady Gaga a speriat organizatorii?

O mulţime de celebrităţi de la Hollywood au fost la Londra pentru a străluci pe covorul roşu, însă ele au primit instrucţiuni stricte pentru modul în care s-au îmbrăcat.

Pe fondul războiului din Ucraina, organizatorii premiilor BAFTA au sfătuit toate vedetele, care au participat la ceremonie, să ţină cont de acest context şi să se ferească să poarte ţinute extravagante sau orice ar putea fi considerat controversat. Se sugerează că această gală a reprezentat şi un omagiu pentru victimele din Ucraina.

„Câţiva agenţi seniori din showbiz le-au sfătuit pe vedete să se îmbrace respectabil, pe fondul temerilor că rochiile şi costumele, care ar putea atrage atenţia, ar părea dezagreabile în lumina conflictului din Ucraina. Ultimul lucru pe care şi l-ar dori ar fi o rochie de carne, marca Lady Gaga sau ceva prea controversat‟, a declarat o sursă pentru „Mirror‟.

Lady Gaga a purtat anul acesta o rochie elegantă, decoltată, de la Ralph Lauren, pe care a accesorizat-o cu o geantă neagră cu pene şi cu bijuterii cu smarald.

7 lady gaga jpg jpeg

Sursă foto: Pinterest, InstagramRecente

Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!