S-au temut de Lady Gaga? Vedetele au primit instrucţiuni stricte despre cum să se îmbrace la premiile BAFTA

1 vedete 1 jpg jpeg

Lady Gaga, Salma Hayek, Emma Watson şi Naomi Campbell sunt doar o parte dintre vedetele care s-au aflat la cea de-a 75-a ediţie anuală a premiilor BAFTA. Dacă în anii precedenţi, celebrităţile au putut purta orice ţinută, anul acesta ele au primit indicaţii clare din partea organizatorilor.

Duminică, pe data de 13 martie, a avut loc gala premiilor Academiei Britanice de Arte ale Filmului şi Televiziunii (BAFTA), la Royal Albert Hall, din Londra. În cadrul ceremoniei, celebrităţile s-au întrecut în ţinute deosebite, care au fost realizate de designeri renumiţi, precum: Ralph Lauren, Oscar de la Renta sau Valentino.

Faţă de anii precedenţi, când vedetele aveau şansa să poarte orice rochie sau orice costum elegant, anul acesta ele au fost nevoite să ţină cont şi de părerea organizatorilor. De ce acest lucru?

Lady Gaga a speriat organizatorii?

stanga
dreapta
3 salma hayek jpg jpeg
4 naomi campbell jpg jpeg
6 bafta jpg jpeg
7 lady gaga jpg jpeg
5 lady gaga jpg jpeg

O mulţime de celebrităţi de la Hollywood au fost la Londra pentru a străluci pe covorul roşu, însă ele au primit instrucţiuni stricte pentru modul în care s-au îmbrăcat.

Pe fondul războiului din Ucraina, organizatorii premiilor BAFTA au sfătuit toate vedetele, care au participat la ceremonie, să ţină cont de acest context şi să se ferească să poarte ţinute extravagante sau orice ar putea fi considerat controversat. Se sugerează că această gală a reprezentat şi un omagiu pentru victimele din Ucraina.

„Câţiva agenţi seniori din showbiz le-au sfătuit pe vedete să se îmbrace respectabil, pe fondul temerilor că rochiile şi costumele, care ar putea atrage atenţia, ar părea dezagreabile în lumina conflictului din Ucraina. Ultimul lucru pe care şi l-ar dori ar fi o rochie de carne, marca Lady Gaga sau ceva prea controversat‟, a declarat o sursă pentru „Mirror‟.

Lady Gaga a purtat anul acesta o rochie elegantă, decoltată, de la Ralph Lauren, pe care a accesorizat-o cu o geantă neagră cu pene şi cu bijuterii cu smarald.

7 lady gaga jpg jpeg

Sursă foto: Pinterest, InstagramRecente

Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg
casti   muzica   shutterstock 2154926423 jpg
kim kardashian 1 jpg
Recenzii jpg
Jenna Rink 3 jpeg
coperta Click! pentru femei Nr  13 2022 jpeg
fast food  jpg
manipulator   manipulare   shutterstock 1932266996 jpg
Adolf Hitler shutterstock 252139258 jpg
86bdaddee9c5cfdfc1cd9951e2b42c69 jpeg
vedete jpg