S-au temut de Lady Gaga? Vedetele au primit instrucţiuni stricte despre cum să se îmbrace la premiile BAFTA

1 vedete 1 jpg jpeg

Lady Gaga, Salma Hayek, Emma Watson şi Naomi Campbell sunt doar o parte dintre vedetele care s-au aflat la cea de-a 75-a ediţie anuală a premiilor BAFTA. Dacă în anii precedenţi, celebrităţile au putut purta orice ţinută, anul acesta ele au primit indicaţii clare din partea organizatorilor.

Duminică, pe data de 13 martie, a avut loc gala premiilor Academiei Britanice de Arte ale Filmului şi Televiziunii (BAFTA), la Royal Albert Hall, din Londra. În cadrul ceremoniei, celebrităţile s-au întrecut în ţinute deosebite, care au fost realizate de designeri renumiţi, precum: Ralph Lauren, Oscar de la Renta sau Valentino.

Faţă de anii precedenţi, când vedetele aveau şansa să poarte orice rochie sau orice costum elegant, anul acesta ele au fost nevoite să ţină cont şi de părerea organizatorilor. De ce acest lucru?

Lady Gaga a speriat organizatorii?

O mulţime de celebrităţi de la Hollywood au fost la Londra pentru a străluci pe covorul roşu, însă ele au primit instrucţiuni stricte pentru modul în care s-au îmbrăcat.

Pe fondul războiului din Ucraina, organizatorii premiilor BAFTA au sfătuit toate vedetele, care au participat la ceremonie, să ţină cont de acest context şi să se ferească să poarte ţinute extravagante sau orice ar putea fi considerat controversat. Se sugerează că această gală a reprezentat şi un omagiu pentru victimele din Ucraina.

„Câţiva agenţi seniori din showbiz le-au sfătuit pe vedete să se îmbrace respectabil, pe fondul temerilor că rochiile şi costumele, care ar putea atrage atenţia, ar părea dezagreabile în lumina conflictului din Ucraina. Ultimul lucru pe care şi l-ar dori ar fi o rochie de carne, marca Lady Gaga sau ceva prea controversat‟, a declarat o sursă pentru „Mirror‟.

Lady Gaga a purtat anul acesta o rochie elegantă, decoltată, de la Ralph Lauren, pe care a accesorizat-o cu o geantă neagră cu pene şi cu bijuterii cu smarald.

7 lady gaga jpg jpeg

Sursă foto: Pinterest, Instagram



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg